Produsele pentru bebelusi: Cum sa le alegi si cat de periculoase sunt

Joi, 25 Februarie 2016, ora 08:24
1129 citiri
Produsele pentru bebelusi: Cum sa le alegi si cat de periculoase sunt
Foto: Clinica Hebra Dermatologie

Pielea bebelusilor este foarte sensibila si fiecare mica greseala a parintilor ii poate afecta. Tocmai de aceea este foarte importanta alegerea samponului si a sapunului pentru copiii nostri.

Dr. Alina Suru, specialist dermato-venerologie, a explicat intr-un interviu acordat Ziare.com la ce trebuie sa fie atenti parintii atunci cand achizitioneaza astfel de produse.

Am discutat cu specialistul si despre studiul facut public de Asociatia pentru Protectia Consumatorilor din Romania, care arata ca in produsele pentru copii se gasesc multe substante care ii pot afecta. Un medic a atras atentia ca se gaseste in aceste produse inclusiv propilen glicolul, care este folosit la degivrarea avioanelor.

Cum trebuie sa alegem samponul si sapunul pentru bebelusi? La ce trebuie sa fim atenti ca parinti?

Pielea bebelusilor este diferita de cea a adultilor. Este mult mai subtire (pana de zece ori mai subtire) si mai putin rezistenta (are un strat cornos mai subtire, produce foarte putin... citeste mai departe despre "Produsele pentru bebelusi: Cum sa le alegi si cat de periculoase sunt Interviu" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#sampon sapun bebelusi, #dermatolog sampon sapun bebelusi, #produse igiena bebelusi , #Stiri Viata sanatoasa