Rosii plantate pe bulevard, in centrul Bucurestiului

Joi, 05 Iunie 2014, ora 15:25
893 citiri
Rosii plantate pe bulevard, in centrul Bucurestiului
Foto: metropotam.ro

Un bucurestean a gasit o forma inedita de protest fata de intarzierea lucrarilor la trotuarele Bulevardului Regina Elisabeta din Capitala: si-a facut o gradina cu legume, fructe si flori, chiar pe unul din trotuarele decopertate.

Catalin Berenghi si-a plantat in gradina amenajata in centrul Bucurestiului rosii, porumb, capsuni, menta si flori, arata Digi 24.

Cu toate ca gradina reprezinta o forma de protest, ea este admirata de toti trecatorii. Berenghi este insa nemultumit de neglijenta municipalitatii si a Administratiei Strazilor, trotuarele fiind de nefolosit de mult timp.

"Sunt nemultumit pentru ca Primaria Capitalei si Administratia Strazilor isi bat joc de noi. Au decopertat acum o luna si jumatate pe trotuarul acesta, pe partea celalata acum 2 luni jumatate si vor termina de aranjat asta cine stie, peste vreo 2-3 luni.

Pana atunci am timp sa se coaca porumbul, rosiile sunt in parg. Am pus si menta. Isi bat joc de noi, trebuie sa luam masuri. Atitudine civica", a ...citeste mai departe despre "Rosii plantate pe bulevard, in centrul Bucurestiului (Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#gradina protest Bucuresti, #gradina Regina Elisabeta, #gradina centru Bucuresti , #Stiri Viata sanatoasa