Reteta zilei: French Toast cu bacon, ou si cascaval

Joi, 16 Iunie 2016, ora 16:10
1375 citiri
Reteta zilei: French Toast cu bacon, ou si cascaval
Foto: food.com

S-a facut dimineata si casa s-a umplut de veselie. Tu te-ai trezit deja de o ora sau doua, pentru ca "veselia" trebuie spalata, imbracata si trimisa rapid la scoala.

Dar oare ce sa le mai pregatesti celor mici la micul dejun? Sa fie sanatos si nou si gustos si in fiecare zi altceva, ca sa le placa si sa-si inceapa ziua plini de energie. Nu este o treaba usoara.

Si cum sa-i convingi si pe cei mari sa nu plece la scoala sau la birou cu burtile goale? Macar de si-ar lua ceva la pachet. Sigur le pui ceva mai bun decat pot gasi la automatul pentru gustari si snacks-uri, dar oare ce sa le mai pregatesti astazi?

Daca si tu te confrunti cu astfel de provocari de la primele ore ale diminetii sau adormi seara cu gandul la ce mai poti inventa, ca sa ai succes cu micul dejul, te invitam sa descoperi cateva retete simple, rapide si gustoase de sandvisuri French Toast.

Le poti prepara in doar cateva minute, fara sa pierzi timpul, din alimente pe care sigur le ai deja prin casa. Noi iti ...citeste mai departe despre "Reteta zilei: French Toast cu bacon, ou si cascaval" pe Ziare.com

#French Toast sandvis, #retete French Toast, #retete mic dejun , #Stiri Viata sanatoasa