Slabeste intr-o pauza de 30 de minute!

Sambata, 19 Octombrie 2013, ora 00:00
3549 citiri
Slabeste intr-o pauza de 30 de minute!

Daca ai avea de ales intre a merge pe jos 20 de kilometri si a sta 30 de minute intr-un aparat care genereaza aceleasi efecte asupra corpului tau, ce ai alege?

Business24 iti recomanda Iyashi Dome, un concept unic in lume care iti permite sa pierzi pana la 600 de calorii si 1.200 de mililitri de apa cu ajutorul razelor infrarosii, intr-o sedinta de doar 30 de minute.

Odata cu apa pierduta prin transpiratia abundenta generata se elimina si metalele grele, urmand ca organismul sa isi refaca singur nivelul de apa necesar.

"Diferentele intre Iyashi Dome si o sauna obisnuita constau in faptul ca, transpiratia produsa este una de 'tip 2', care provine din interiorul corpului si care, astfel, permite detoxifierea profunda a organismului. Dupa o sesiune Iyashi Dome, nivelul apei in corp creste, ceea ce nu se intampla dupa sauna.

In plus, caldura din interiorul Iyashi Dome-ului este una placuta, asemanatoare caldurii soarelui si mult mai usor de suportat. Iyashi Dome are printre beneficii si efecte de regenerare si tonifiere", explica reprezentantii importatorului in Romania pentru Business24.

Efectul benefic al razelor infrarosii

Exista mai multe tipuri de raze infrarosii, explica specialistii, intre 3 si 1000 de microni. Cele absolut necesare pentru orice organism viu se situeaza intre 8 si 18 microni, iar cele pe care corpul omenesc le percepe cel mai bine sunt intre 4 si 25 de microni.

Regenerarea produsa de acest sistem se datoreaza faptului ca aparatul genereaza intre 5 si 20 de microni.

"Nu exista o alta tehnologie cu beneficii asemanatoare si cu acelasi sistem de actiune", sustin importatorii care nu iti recomanda, insa, sa inlocuiesti sportul cu aceste terapii.

"Iyashi Dome nu poate inlocui sportul, dar in combinatie cu sport si o dieta corespunzatoare, poate deveni un stil de viata sanatos", spun acestia.

Mai mult, "echilibrarea corpului din interior, actiunea detensionanta asupra sistemului muscular, detoxifierea profunda si sustinerea eficienta a metabolismului, au facut ca acest program sa fie foarte apreciat si de catre sportivi", mai spun specialistii.

Cum si unde poti face aceasta terapie

Aparatele se regasesc in cadrul "Alpin Hotel" din Poiana Brasov, "Premier Palace" din Bucuresti si la sediul Iyashi Dome Romania din capitala.

In ceea ce priveste tratamentul, expertii iti recomanda "10-12 sedinte pentru cure intensive, care se pot face de trei sau patru ori pe an, si care pot fi urmate de sedinte de intretinere saptamanale".

Desigur, exista si contraindicatii "in cazuri cu probleme majore de sanatate si femei gravide". completeaza acestia.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#aparat iYashi Dome, #terapie iYashi Dome, #slabesti in pauza , #Stiri Viata sanatoasa