Slabesti si esti sanatos fara sa tii dieta: 9 motive pentru care sa alegi alimente naturale

Joi, 27 Octombrie 2016, ora 08:43
1870 citiri
Slabesti si esti sanatos fara sa tii dieta: 9 motive pentru care sa alegi alimente naturale
Foto: Arhiva personala/Dani Grigore

Muncim mult, suntem ocupati toata ziua. Iar cand ne este foame sau vrem o gustare alegem de cele mai multe ori alimente procesate, deja ambalate. Majoritatea acestor alimente sunt bogate in grasimi sau zahar.

Daca vrei sa slabesti, chiar daca inca nu ai ajuns la sala, poti incepe chiar de azi sa-ti modifici comportamentul, e sfatul antrenorulului Dani Grigore. Incepe prin eliminarea alimentelor procesate si consumul cat mai multor alimente naturale: legume, fructe si carne neprocesata.

Pur si simplu, gandeste-te ca, daca un aliment are nevoie de un proces complicat de producere, atunci ar fi mai bine sa-l elimini din alimentatia ta.

Iata 9 motive pentru care alimentele naturale, fara metode de procesare elaborate, sunt benefice corpului tau:

1. Mancarea naturala este variata

Din produse naturale poti realiza mancaruri sau gustari unice, de trei ori pe zi, timp de o luna. Si nu vei manca acelasi lucru de doua ori in acea luna.

Exista sute de optiuni: de la produse ...citeste mai departe despre "Slabesti si esti sanatos fara sa tii dieta: 9 motive pentru care sa alegi alimente naturale" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Nu alimentelor procesate, #argumente alimente naturale, #slabeste fara dieta, #sfaturi alimentatie antrenor fitness, #Dani Grigore antrenor, #alimente procesate efecte corp , #Stiri Viata sanatoasa