Te pregatesti sa pleci in vacanta intr-o tara exotica? Ce boli risti sa faci si cum sa te feresti

Vineri, 08 Iulie 2016, ora 08:24
1215 citiri
Te pregatesti sa pleci in vacanta intr-o tara exotica? Ce boli risti sa faci si cum sa te feresti
Foto: KiloStop

Te pregatesti sa pleci in vacanta intr-o tara din zonele tropicale. Visezi deja la peisajele unice si la experientele de care o sa ai parte. Dar te-ai gandit si la riscurile la care te expui?

Ziare.com a stat de vorba cu dr. Diana Costache, medic rezident cu specialitatea Boli Infectioase in cadrul Spitalului Clinic de Boli Infectioase si Tropicale "Victor Babes" si medic nutritionist in cadrul Clinicii de Nutritie KiloStop, despre ce afectiuni risti in anumite tari exotice si ce trebuie sa faci inainte de a pleca intr-o astfel de calatorie.

Primul lucru pe care trebuie sa il faci atunci cand te decizi sa iti petreci vacanta intr-o tara din zone tropicale este sa intri pe Internet si sa citesti dispozitiile de vaccinare, pentru ca acestea se schimba foarte des in anumite state si risti sa nu afli daca s-a modificat ceva de curand.

Doctorul Costache ne-a oferit cateva exemple de tari in care trebuie sa calatoresti abia dupa ce te vaccinezi.

Astfel, inainte sa mergi in Benin, ...citeste mai departe despre "Te pregatesti sa pleci in vacanta intr-o tara exotica? Ce boli risti sa faci si cum sa te feresti" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#vaccin tari tropicale, #vaccin tari exotice, #vacanta tari tropicale vaccin , #Stiri Viata sanatoasa