Tigara electronica - obiceiul vremurilor noastre

Miercuri, 27 Mai 2015, ora 17:57
1335 citiri
Tigara electronica - obiceiul vremurilor noastre
Foto: pexels.com

Fumatul tigarilor electronice reprezinta unul dintre cele mai noi obiceiuri ale acestui mileniu, adoptat de catre un numar tot mai mare de persoane. Acest obicei tinde sa se raspandeasca destul de rapid in conditiile in care tigara clasica este extrem de rau vazuta si perceputa de catre populatia la nivel mondial.

In randurile urmatoare vom vorbi despre ce presupune fumatul bionic, de la tigara electronica in general si pana la lichid tigari electronice voore.

In primul rand, este important de mentionat faptul ca fumatorii care renunta la tigara clasica si opteaza pentru o tigara electronica sunt motivati mai cu seama de pretul acestora din urma, decat de avantajele pentru sanatate. Cu toate acestea, foarte multe studii vorbesc despre faptul ca efectele negative tigarilor electronice asupra sanatatii sunt mult mai reduse in comparatie cu daunele pe care le poate provoca fumatul obisnuit.

Gudronul, principalul factor de risc al cancerului pulmonar din componenta tigarii ...citeste mai departe despre "Tigara electronica - obiceiul vremurilor noastre" pe Ziare.com

#tigari electronice, #arome tigari electronice, #lichid tigari electronice voore , #Stiri Viata sanatoasa