Tipuri de lentile pentru o vedere optima de lunga durata. Acuvue, o marca care se respecta

Miercuri, 26 Aprilie 2017, ora 11:32
3124 citiri
Tipuri de lentile pentru o vedere optima de lunga durata. Acuvue, o marca care se respecta

(P) Procuparea tot mai intensa a medicilor oftalmologi si, deopotriva, a renumitilor opticieni din intreaga lume s-a tradus prin imbunatatirea semnificativa a performantelor accesoriilor oftalmologice.

Gandite pentru a deveni, treptat, un inlocuitor pretios al "batranilor" si clasicilor ochelari, acestea se inscriu printre cele mai de succes inventii in materie de lentile de contact ieftine.

In categoria instrumentelor care combat neplacerile si previn aparitia deranjantelor stari de uscaciune si oboseala a ochilor, un loc fruntas este acordat lentilelor de contact Acuvue.

Creatie a bine cunoscutului concern american Johnson& Johnson, proiectarea si aparitia acestora, certificata de autoritatile medicale acreditate la nivel international a oferit potentialilor utilizatori o multime de beneficii.

Avantajele ce au constat, in principal, in implementarea unor tehnologii precum Hydraclear sau Lacreon, au avut ca rezultat facilitatea procesului de intretinere a lentilelor, dar si extinderea duratei de valabilitate indicata de catre producator.

Pentru cei mai putin cunoscatori, fabuloasele accesorii se produc cu multa iscusinta si mestesug intr-o moderna sectie a prestigiosului concern american, ce are sediul tocmai pe plaiurile insorite ale statului Florida, in capitala acestuia Jacksonville.

Indarjirea de care au dat dovada ambitiosii opticieni americani a adus, intr-un final, "roadele" mult asteptate, actualmente, lentilele Acuvue ocupand un meritoriu loc unu in clasamentul mondial al segmentului dedicat lentilelor de contact moi.

In conditiile unei vieti tot mai active si presarata cu numeroase provocari, utilizarea unor accesorii cu o textura fina si care sa asigure un nivel de hidratare optim al ochilor influenteaza foarte mult alegerea clientilor.

Lentilele de contact Acuvue - preferate datorita proprietatilor sale

Cercetarile stiintifice din ultima perioada ai confirmat ca, datorita caracterului lor suplu, a diametrelor mai mari si a adaptarii lor facile la orice suprafata oculara, lentilele de contact Acuevue au castigat tot mai multi utilizatori din Romania si nu numai.

Din gama Acuvue, printre cele mai des utilizate modele se numara lentilele Acuvue Oasys cu Hydraclear Plus, Acuvue Advanced cu Hydraclear, Acuvue Oasys pentru Astigmatism, 1 Day Acuvue Moist (de unica folosinta, pentru purtare zilnica, pentru corectarea miopiei sau astigmatismului) sau Acuvue True Eye.

Lentile zilnice, saptamanale sau lunare?

In functie de necesitatile si recomandarile medicului oftalmolog, pacientii pot opta pentru lentilele de unica folosita sau pentru cele cu intrebuintare saptamanala sau lunara.

Prin prisma raportului cost-rezistenta, accesoriile cu intrebuintare saptamanala si lunara se inscriu in randul celor mai vandute de pe piata autohtona.

Din acesta categorie, cele mai cunoscute sunt lentilele de contact Acuvue Oasys cu Hydraclear, cat si cele Acuvue Advanced cu Hydraclear. Potrivit informatiilor furnizate de catre unii dintre cei mai prestigiosi specialisti oftalmologi romani, acestea inglobeaza, intr-un singur produs, cel mai inteligent sistem de hidratare si permeabilitate a oxigenului, cu o protectie contra radiatiilor UV de pana la 96% si a radiatiilor UVB de 99%.

Prospetimea, hidratarea si mentinerea pielii fine si matasoase sunt trei dintre atributele filosofiei companiei Johnson&Johnson. Caracteristicile se datoreaza materialului senilfilcon A,cu un continut de apa de 38%, care este cu 50% mai fin decat materialele din care sunt confectionate celelalte tipuri de lentile.

#lentile contact , #Stiri Viata sanatoasa