Transpiratia excesiva: tratamente eficiente, de durata si la-ndemana oricui

Miercuri, 11 Mai 2016, ora 12:27
7651 citiri
Transpiratia excesiva: tratamente eficiente, de durata si la-ndemana oricui

Transpiratia excesiva reprezinta o conditie medicala care se manifesta prin hiperactivitatea glandelor sudoripare. Aceasta afecteaza cu precadere zona axilelor, a talpilor si a palmelor si este o adevarata problema pentru 9% din populatie.

De regula, isi face aparitia la debutul adolescentei, din cauza oscilatiilor hormonale, insa poate aparea si in randul femeilor aflate la menopauza, din aceleasi cauze.

Factorii care ii favorizeaza aparitia sunt numerosi si variaza de la mostenirea genetica - persoanele care sufera de hiperhidroza au in familie cel putin inca un membru care se lupta cu aceeasi conditie - la stres si anxietate.

Cresterea in greutate poate, de asemenea, constitui un factor favorizant pentru aparitia transpiratiei abundente, precum si alte afectiuni cum sunt bolile cardiovasculare sau diabetul zaharat.

Daca antiperspirantele obisnuite si deodorantele cosmetice fac fata cu brio transpiratiei obisnuite, atunci cand sunt de calitate, acestea nu pot inhiba glandele sudoripare aflate in hiperactivitate in cazul transpiratiei excesive.

Transpiratia este un proces prin care corpul uman isi regleaza temperatura si elimina toxinele inhalate sau ingerate, insa in cazul hiperhidrozei aceasta este mult mai abundenta decat are nevoie organismul pentru a-si echilibra caldura.

Fenomenul este extrem de neplacut din foarte multe privinte, de la senzatia de disconfort atribuita pelii in permanenta umede la cea de rusine, pe care o resimt adesea persoanele afectate de o transpiratie abundenta.

Hainele acestora sunt in mod constant umede, iar acest lucru este vizibil; in plus, se pot deteriora mai repede din cauza umezelii permanente si a necesitatii de a fi spalate mai des decat in mod normal.

Pe de alta parte, acest disconfort poate avea si implicatii psihologice si sociale destul de grave, tocmai pentru ca stima de sine a persoanelor care se confrunta cu transpiratia in exces este adesea una scazuta, care poate duce in numeroase cazuri la izolare si la renuntarea la viata sociala.

De ce sa alegi Odaban Antiperspirant?

Odaban este o gama de produse cosmetice care lupta eficient impotriva transpiratiei excesive. Acestea sunt testate dermatologic, iar medicii specializati in dermatologie si endocrinologie le recomanda pacientilor afectati de transpiratie abundenta.

Modul lor de actiune consta in inhibarea glandelor sudoripare hiperactive, cu ajutorul unor substante active cum este clorhidratul de aluminiu.

Efectul lor este unul de durata, demonstrat pe parcursul celor 45 de ani de la aparitia primului produs al gamei, antiperspirantul Odaban.

Acesta este un produs unic pe piata, creat de catre un farmacist si imbunatatit in permanenta pentru a raspunde cat mai prompt nevoilor utilizatorilor.

Este un spray incolor si inodor, care poate fi folosit de catre ambele sexe si care actioneaza inca de la prima utilizare; dupa 3 aplicari, poate reduce cu pana la 90% cantitatea transpiratiei eliminate prin glandele sudoripare.

Imbuteliat intr-un ambalaj etans, care nu permite patrunderea aerului, a vaporilor de apa si a bacteriilor sau evaporarea substantelor active, isi pastreaza proprietatile benefice pana la ultima picatura.

In plus, persoanele care isi doresc un miros anume il pot folosi in paralel cu produse cosmetice parfumate, fara ca efectele sale sa fie diminuate.

Odaban Spray Antiperspirant se aplica o data pe saptamana si poate fi folosit pentru orice zona a corpului, efectul sau fiind unul de durata.

Astfel, desi poate parea in prima faza un produs mai costisitor decat antiperspirantele obisnuite, longevitatea sa poate dura pana la 12 luni sau chiar mai mult, astfel ca investitia este amortizata in timp, iar efectele sale sunt incomparabil superioare altor produse.

In plus, siliconul pe care il contine previne uscarea pielii si ii reda acesteia elasticitatea, ferind-o de efectul tern pe care il pot genera de regula tratamentele impotriva transpiratiei abundente.

Gama Odaban include alte doua produse la fel de eficiente precum antiperspirantul, destinate persoanelor care sufera de transpiratie excesiva palmara sau a talpilor.

Este vorba despre lotiunea de maini Odaban, respectiv de pudra pentru pantofi Odaban, care previne raspandirea bacteriilor ce are de regula loc in mediul umed, impiedicand astfel aparitia mirosurilor neplacute, atat in pantofi cat si la picioare.

Garantia Odaban

Ca orice brand care se respecta si este fidel principiilor ce apara drepturile cumparatorilor, produsele Odaban sunt comercializate pe site-ul companiei, la adresa www.odaban.ro cu garantia returnarii contravalorii produsului daca acesta se dovedeste a fi ineficient, in termen de 30 de zile de la achizitie.

Conditia este ca acestia sa fi cumparat produsele direct de pe site-ul oficial al brandului, www.odaban.ro si sa detina o factura fiscala pentru ele de la SC Active Life Care SRL.

Unde pot cumpara Odaban Antiperspirant?

Gama de produse Odaban impotriva transpiratiei in exces este disponibila in farmacii, la recomandarea medicilor dermatologi, sau online la adresa www.odaban.ro.

#transpiratie excesiva, #antiperspirant Odaban, #solutie transpiratie deodorant , #Stiri Viata sanatoasa