Tratament cu elixirul tineretii reluat dupa 25 de ani intr-o statiune din Romania

Joi, 02 Iulie 2015, ora 13:05
1312 citiri
Tratament cu elixirul tineretii reluat dupa 25 de ani intr-o statiune din Romania
Foto: Primaria orasului Geoagiu

Tratamentele cu namol de turba, extras din zona strandului cu apa termala aflat in statiunea Geoagiu Bai, au fost reluate, dupa aproape 25 de ani de intrerupere, procedurile fiind avizate sanitar si utilizate, in special, in cazul persoanelor care sufera de afectiuni reumatice, dar si pentru alte boli sau afectiuni generate de traumatisme.

"Namolul de turba din Geoagiu Bai este similar celui de la Techirghiol. Procedurile de impachetari cu namol s-au oprit in 1990 din cauza ca au fost solicitate foarte multe avize, pe care am reusit sa le obtinem, in timp. Namolul extras la Geoagiu Bai este foarte bun pentru sanatate, iar acum, dupa omologare, va putea fi folosit in procedurile de tratament din toate hotelurile si pensiunile care au baze de tratament", a declarat primarul orasului Geoagiu, Ioan Valean.

Statiunea Geoagiu-Bai, premiata ca destinatie turistica de excelenta

Acesta a explicat ca namolul, despre care se spune ca este elixirul tineretii, se extrage dintr-o zona ...citeste mai departe despre "Tratament cu elixirul tineretii reluat dupa 25 de ani intr-o statiune din Romania" pe Ziare.com

#tratamente namol Geoagiu Bai, #statiunea Geoagiu Bai, #namol statiune Geoagiu Bai , #Stiri Viata sanatoasa