Tu stii ce mananci? Alege o paine fara E-uri si conservanti!

Luni, 09 Mai 2016, ora 14:47
1264 citiri
Tu stii ce mananci? Alege o paine fara E-uri si conservanti!

Painea ramane alimentul de baza al romanilor, unul care nu lipseste de la nicio masa. Din punct de vedere al consumului, ocupam un loc fruntas in Europa, inaintea unor tari ca Franta si Germania, cu populatii de 3-4 ori mai mari.

Daca si tu obisnuiesti sa mananci paine la fiecare masa, invata sa o alegi pe cea mai potrivita pentru tine si familia ta.

Pe langa optiunile legate de gust, e bine sa te informezi inainte sa cumperi, pentru ca multe produse de panificatie vandute in ziua de astazi contin aditivi - celebrele E-uri - si conservanti pe care poate i-ai evita, daca i-ai cunoaste mai bine.

Cel mai simplu este sa alegi o paine ambalata, pentru ca pe eticheta vei gasi lista ingredientelor folosite si vei putea sa-ti faci o idee destul de buna despre cat de sanatoasa este cu adevarat.

Expertii in alimentatie publica sustin ca intr-o paine se pot gasi pana la 34 de E-uri, in cazuri extreme, iar in mod obisnuit painea romaneasca nu "scapa" fara macar 4-5 aditivi sau ...citeste mai departe despre "Tu stii ce mananci? Alege o paine fara E-uri si conservanti!" pe Ziare.com

#Painea Sylvester Graham, #paine fara conservanti, #conservanti panificatie , #Stiri Viata sanatoasa