Tu stii cum sa-ti alegi painea? Citeste corect eticheta si afla dupa ce trebuie sa te uiti

Vineri, 27 Mai 2016, ora 12:20
3143 citiri
Tu stii cum sa-ti alegi painea? Citeste corect eticheta si afla dupa ce trebuie sa te uiti

Invata cum poti sa alegi cea mai buna paine pentru tine si familia ta, daca vrei sa o consumi pe cea mai gustoasa, dar si sanatoasa. Magazinele iti pun la dispozitie sute de sortimente, care mai de care mai atractive, asa ca tine de tine sa faci o selectie corecta si sa pui pe masa cea mai potrivita paine.

Indiferent de cat de imbietoare poate fi prezentarea si cat de atragator este ambalajul, ar fi bine sa-ti creezi un reflex, care te va ajuta de fiecare data cand trebuie sa alegi dintre mai multe produse: citeste cu atentie informatiile de pe ambalaj!

Asa vei afla, de exemplu, daca painea respectiva contine aditivi nesanatosi - celebrele E-uri -, coloranti, conservanti sau alte substante pe care poate nu le-ai dori neaparat in meniul tau zilnic.

Tot informatiile de pe eticheta iti vor arata ce fel de faina a fost utilizata la producerea painii respective. Cum te poate ajuta aceasta informatie? Este extrem de simplu: asa vei afla daca ai in fata o paine integrala sau ...citeste mai departe despre "Tu stii cum sa-ti alegi painea? Citeste corect eticheta si afla dupa ce trebuie sa te uiti" pe Ziare.com

#Painea Sylvester Graham, #paine sanatoasa, #eticheta paine, #cum aleg painea , #Stiri Viata sanatoasa