Visezi la tinerete fara batranete? Iata cele mai bune metode anti-aging

Sambata, 03 Decembrie 2011, ora 00:00
3714 citiri
Visezi la tinerete fara batranete? Iata cele mai bune metode anti-aging
Tinerete vesnica

Nu stim de ce, dar exista ceva linistitor asociat termenului "anti-ageing". Poate pentru ca doar gandul ca exista o intrega industrie dedicata acestor tratamente ne face sa speram ca nu vom imbatrani niciodata.

Pe masura ce inaintam in varsta, cautam cu disperare modalitati de a opri acest proces si de a ne mentine cat mai tineri. Pana la urma, cati dintre noi nu simtim o umbra de tristete de fiecare data cand ni se zice "La multi ani!"?

Vestea buna este ca exista zeci si chiar sute de creme, pastile si tratamente chirugicale care au un singur scop: sa ne faca sa aratam cat mai mult timp ca si cum am avea 29 de ani, conform Thebeautymagazine.com.

Industria antiageing s-a dezoltat cu viteza luminii intr-o lume nerabdatoare sa gaseasca cai cat mai multe si mai eficiente pentru a stopa efectele negative ale imbatranirii.

Recent, la cea de-a treia Conferinta Anti-Ageing desfasurata la Londra, a fost prezent Dr. Ronald Klatz, Presedintele Fondator al Academiei Americane de Medicina Anti Ageing. Acesta nu este un doctor oarecare, ci chiar omul care a inventat expresia "antiageing".

Conform lui Klatz, industria produselor si serviciilor anti-imbatranire generaza doar in SUA 60 de miliarde de dolari anual.

Nu este de mirare ca chiar generatia "baby boom" este responsabila pentru aparitia acestei piete de miliarde, majoritatea persoanelor nascute in acea perioada ajungand acum la varsta la care banii sunt mai putini importanti decat sanatatea si frumusetea.

Cei mai multi dintre noi intelegem gresit industria anti-ageing. Avem impresia ca aceasta consta in primul rand din produse cosmetice care ne ajuta sa ne mentinem frumusetea din tinerete.

"Ati fi surprinsi sa aflati ca produsele cosmetice generaza doar aproximativ 20% din piata anti-ageing", spune Klatz.

Cum asa? Pentru ca cele mai importante segmente ale acestui domeniu sunt dedicate metodelor de prevenire a bolilor responsabile pentru imbatranire. Aici vorbim despre tot, de la Alzheimer pana la tratamentele spa.

Industrii care pana acum erau de nisa, cum ar fi fitness-ul, mintea si spiritualitate, cosmeticele si ingrijirea pielii sunt grupate in prezent sub o singura umbrela, deoarece scopul tuturor este prevenirea imbatranirii.

Conform lui Keitz, iata care sunt cele mai bune metode de pastrare a tineretii:

- Exercitiile fizice si micile schimbari ale stilului de viata - stopeaza imbatranirea cu 10 - 20 de ani.

- Medicamentele Anti-Ageing te fac sa arati cu 10 pana la 20 de ani mai tanar.

- Medicina Bio High Tech te ajuta sa ramai tanar pentru inca 15 - 30 de ani.

- Regimul alimentar si restrictiile calorice iti vor mari perioada tineretii cu 35 pana la 70 de ani.

- Chiar daca suna SF, combinarea tuturor acestor factori te ajuta sa traiesti mult mai mult si sa arati cu pana la 50 sau chiar 100 de ani mai tanar. Bineinteles, nimeni nu a ajuns la aceasta performanta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#produse antiageing, #cosmetice lux, #fitness, #metode anti imbatranire, #batranete , #Stiri Viata sanatoasa