Wellbeing: Activitatea fizica - sanatatea pierduta a vietii moderne

Marti, 19 Ianuarie 2016, ora 11:36
1214 citiri
Wellbeing: Activitatea fizica - sanatatea pierduta a vietii moderne
Foto: Arhiva personala

Activitatea fizica reprezinta orice miscare a corpului produsa de muschii scheletici, care necesita consum de energie si are ca scop principal imbunatatirea sanatatii fizice si mentale.

Care sunt cele mai daunatoare mituri legate de activitatea fizica?

"Este scump - ai nevoie de schipament, haine si incaltaminte speciala si bani pentru abonament la sala". De fapt, e important sa includem activitatea fizica in stilul nostru de viata: putem merge pe jos, urca scari, putem cara cumparaturi, laptop si putem sa ne bucuram de parcuri si zone de agrement cu aparate pentru exersarea diferitelor grupe musculare.

"Sunt ocupat - activitatea fizica imi ia mult timp". In realitate, 30 minute in fiecare zi, continuu sau separat, adica cate zece minute de trei ori pe zi este perfect realizabil.

"Copiii sunt activi oricum". De fapt, activitatea fizica, mersul pe jos, mersul pe bicicleta sunt mult scazute, mai ales in zone urbane sarace in primul rand din cauza cresterii activitatilor ...citeste mai departe despre "Wellbeing: Activitatea fizica - sanatatea pierduta a vietii moderne" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Cum sa fiu mai activ fizic, #activitate fizica, #sfaturi activitate fizica , #Stiri Viata sanatoasa