Wellbeing: Stresul la locul de munca - cum il putem diminua cand ne cunostem mai bine pe noi insine

Miercuri, 01 Iunie 2016, ora 18:01
2296 citiri
Wellbeing: Stresul la locul de munca - cum il putem diminua cand ne cunostem mai bine pe noi insine
Foto: Arhiva personala

Auzim atat de des expresia "sunt stresat la munca", incat ajungem sa ne intrebam daca nu cumva a devenit firesc pentru stilul nostru de viata.

Mai stim oare cum este sa muncim fara sa fim stresati? Stresul la locul de munca exista inca de cand a aparut munca, dar este adevarat - noi, cei care traim acum, suntem mai stresati decat erau oamenii in trecut. Spre exemplu, 51% din numarul total al angajatilor raporteaza ca stresul este ceva obisnuit acolo unde lucreaza.

Stim ca, pe termen mediu si lung, acesta ne afecteaza productivitatea si sanatatea fizica si emotionala. Adevarul este ca nu putem controla prea multe la locul de munca, dar acest lucru nu inseamna cu nu putem gasi deloc solutii - chiar si atunci cand suntem prinsi intr-o situatie dificila.

Daca vrem sa gasim metode eficiente de a gestiona stresul, avem nevoie sa ne concentram asupra singurului lucru pe care il putem controla: propria persoana. Cum putem face acest lucru?

Mai intai, este important sa identific ...citeste mai departe despre "Wellbeing: Stresul la locul de munca - cum il putem diminua cand ne cunostem mai bine pe noi insine" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Stresul la locul de munca, #stres loc munca, #stres slujba , #Stiri Viata sanatoasa