Cum te relaxezi astazi: Ritualul African Adventure

Sambata, 16 Iunie 2012, ora 00:00
2551 citiri
Cum te relaxezi astazi: Ritualul African Adventure

Destinde-te cu o terapie creata special pentru tine, menita sa iti duca simturile in acest weekend pana in Africa. Fructele de avocado, banane, pomegranat si pretiosul ulei de Argan nu pot sa lipseasca din cocktail-ul senzorial pregatit de specialisti pentru tine.

Terapia devine un adevarat ritual alcatuit din exfoliere, impachetare, masaj corporal si "mini facial", daca vrei ca expertii sa aiba grija si de tenul tau.

Prezenta acestor proceduri face ca aceasta terapie sa fie una complexa, care imbunataeste mai multe aspecte ale ingrijirii corporale: catifelarea pielii prin exfoliere, hranirea pielii prin masca, dar si relaxare prin masaj, spun specialistii de la EdenSpa.

Odata ajuns in spatiul de relaxare, esti primit cu o exfoliere a intregului corp cu avocado, regenerant si catifelant. Urmeaza o impachetare calda cu banane, in timpul careia tenul iti este rasfatat cu un mini facial care include demachiere, tonifiere si o masca hidratanta.

Nu in ultimul rand, urmeaza relaxarea intregului corp cu un masaj cu ulei de Argan care hraneste pielea, te destinde si te energizeaza in acelasi timp.

Dupa un astfel de tratament, in mod sigur vei incepe saptamana mult mai relaxat si binedispus.

#masaj relaxare, #terapii relaxare, #ritual relaxare , #Stresul