Scapa de stresul unei luni de munca in doar 8 ore la SPA

Sambata, 31 Martie 2012, ora 00:00
4344 citiri
Scapa de stresul unei luni de munca in doar 8 ore la SPA

Stresul te impiedica sa ai un stil de viata sanatos, insa daca reusesti sa il controlezi vei vedea efectele imediat. Stresul nu trebuie ignorat, iar suprasolicitarea trebuie tinuta in frau regulat prin exercitii fizice si relaxare.

Daca ritmul de viata nu iti permite sa ai grija de corpul dar si psihicul tau, atunci trebuie sa te lasi in mainile expertilor. Altfel, oboseala cronica, tulburarile de somn, anxietatea, depresia, tulburarile digestive sau problemele cardio-vasculare nu vor intarzia sa apara.

Un program lunar de indepartare a stresului este tot ce ai tu nevoie in acest moment, iar Eden Spa iti recomanda "DeStress for Life Monthly Program", un program de patru sedinte care a cate doua ore.

Programul cuprinde un interviu pentru evaluarea stilului de viata, teste de analiza a nivelului de stres prin masurarea coerentei cardiace, dar si exercitii de respiratie, stretching, exercitii de fitness personalizate.

Desigur, vei beneficia de sauna si jacuzzi, si cateva terapii spa personalizate. Specialistii iti pun la dispozitie tratamentele "Back Destress Therapy", "Deep Tissue", "Stress Free Body Massage", "Thai Yoga Massage" sau "4 Hand Massage". In plus, poti alege si un tratament de "Acupunctura", "Reflexo", masaj cu pietre fierbinti sau masajul cu aromaterapie.

La fiecare sedinta te vei delecta cu o gustare si o bautura sanatoasa, menite sa te obisnuiasca sa ai o alimentatie corecta.

La sfarsitul programului vei beneficia de o evaluare finala a stresului prin masurarea ritmului batailor inimii, si vei primi un calendar cu sfaturi de mentinere a sanatatii, pentru acasa.

#relaxare spa, #tratamete stres, #pachete Eden Spa , #Stresul