Cristaloterapia sau vindecarea cu pietre. Afla cum functioneaza

Sambata, 26 Noiembrie 2011, ora 00:00
6032 citiri
Cristaloterapia sau vindecarea cu pietre. Afla cum functioneaza
Cristaloterapie

Scepticii vor ridica o spranceana la gandul ca ne putem vindeca si pastra starea de sanatate prin simpla aplicare a unor cristale pe corp. Insa romanii care apeleaza la aceste remedii sunt din ce in ce mai multi.

Profesorul Ana Maria Iliescu, specialist in terapii complementare, spune ca a intrat in universal cristaloterapiei inca din copilarie. Parintii aveau o colectie de cristale iar Lexiconul Mayers i-a inflacarat imaginatia prin imagini superbe.

Povestile erau insotite de lectiile mamei si ale strabunicii, de la care a aflat cum se modifica culorile si transparenta pietrelor din bijuterii in functie de bolile si starea sufleteasca a purtatoarelor. Au urmat multe cursuri si specializari in California, Statele Unite.

Astazi, pe usa cabinetului doamnei Iliescu intra scriitori, jurnalisti, cantareti, oameni de afaceri si fete bisericesti. Toti au un singur scop. Sa fie vindecati cu ajutorul cristalelor.

Pentru sceptici, cristaloterapeuta are un singur sfat: "Sa se informeze si sa vorbeasca cu persoane care au urmat o astfel de terapie".

Ce cristal ti se potriveste

Alegerea cristalului potrivit nu este o treaba usoara. Mai intai, trebuie realizata o diagnosticare energetica a persoanei respective. Apoi, conteaza varsta pacientului, starea psihica si bioritmul inimii.

Dupa aceste etape se pot consulta tabelele existente inca de pe vremea antichitatii in care se recomanda cristale in functie de harta stelara din momentul nasterii persoanei respective. Insa conteaza foarte mult ca terapeutul sa-si cunoasca "farmacia" de cristale.

Spune-mi ce zodie esti, ca sa-ti spun ce cristal sa folosesti!

Terapeutul trebuie sa aiba si cunostinte de astrologie medicala, deoarece exista cateva recomandari de cristale pentru fiecare zodie. Astfel, daca va ganditi sa va cumparati o bijuterie sau sa va asezati un cristal decorativ pe birou, nu strica sa faceti alegerea in functie de zodia dumneavoastra.

Spre exemplu, berbecilor le este recomandat rubinul, racilor smaraldul, scorpionilor carneolul, iar varsatorilor ametistul.

Cristaloterapia in afaceri

Cristalele au efecte benefice nu doar pentru sanatate, acestea putand fi folosite si pentru a schimba structura energetica a unei camere.

"Astfel, daca sunteti pe cale sa incheiati un contract sau urmeaza o negociere dura, cristaloterapeutul va poate recomanda plasarea pe biroul la care veti discuta cu parnerii de afaceri a unor cristale de flori de mina sau geode", spune Iliescu.

Daca nu puteti face acest lucru, puteti purta anumite bijuterii cu anumite cristale sau folosirea unui pix sau stilou incrustat cu pietre.

Vindecarea bolilor

Pentru fiecare afectiune, exista o serie de cristale recomandate. Spre exemplu, daca vreti sa scapati de depresie, probabil ca terapeutul va va trata cu selenit si kunzit.

Daca aveti probleme de circulatie, va vor fi plasate pe corp pietre de hematit, smarald si spinel. Si lista poate continua.

Un tratament complex consta in medie din zece sedinte de aproximativ o ora. Pretul variaza in functie de pietrele folosite, raritatea acestora, fragilitate si combinatiile realizate intre diverse pietre.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#terapie naturista, #cristaloterapie, #ana maria iliescu, #remedii naturiste, #viata sanatoasa , #Tratamente naturale