Businessman SPA: Ce zici de un masaj alternativ cu pietre calde si reci?

Sambata, 17 Martie 2012, ora 00:00
3070 citiri
Businessman SPA: Ce zici de un masaj alternativ cu pietre calde si reci?

Relaxeaza-te dupa o saptamana grea si plina de intalniri de afaceri cu o sedinta la SPA. Senzatia de picioare obosite, accentuata de iarna grea care a trecut, poate fi inlaturata prin masajul alternativ cu pietre calde si reci.

Acesta iti va stimula circulatia sanguina si iti va activa metabolismul, rezultatul fiind o revitalizare vizibila a intregului tau corp.

Sedintele la SPA nu sunt doar pentru doamne, ci iti sunt extrem de utile si tie, iar la sfasitul unui astfel de tratament vei intelege ce inseamna cu adevarat relaxarea pentru viata ta personala si cea profesionala.

Eden Spa iti propune in acest weekend "Spring Vitality Massage", un adevarat ritual al primaverii pentru sanatate care te ajuta sa iti recuperezi energia dupa perioada amortita a iernii.

"Spring Vitality Massage" te ajuta iti revigorezi fortele, sa iti energizezi si sa iti "hranesti" corpul, mintea si sufletul cu noi forte pentru a-ti pastra sanatatea si tonicitatea.

Masajul iti relaxeaza corpul, hraneste pielea picioarelor, te revigoreaza, iti stimuleaza circulatia periferica, inlatura senzatia de picioare obosite si, nu in ultimul rand, vine ca o relaxare completa a psihicului tau. Eucaliptul si menta au efect de destindere musculara si de reimprospatare.

Scortisoara are efect stimulant al circulatiei sangvine, hraneste si hidrateaza pielea, lasand-o placut parfumata.

"Ice and Fire Massage", masajul care urmeaza, face parte din grupul crioterapiilor, prin care se urmareste, in general, stimularea naturala a circulatiei sanguine prin contractia vaselor la stimulul de rece si dilatarea lor, la cel de cald.

Masajul are rol de detensionare musculara, energizare si tonifiere a intregului organism. De asemenea terapiile cu efect de gheata sunt recunoscute in tratarea durerilor musculare si a umflaturilor.

Este o terapie care are ca rezultat o stare de bine si de revigorare a intregului organism, sustine terapeutul Eden Spa Sibiu, Alina Goia.

"Pentru dumneavoastra si nevoile presupuse de stilul de viata pe care il aveti, vizita la spa poate fi o solutie binevenita. Eden Spa a creat pachete speciale, terapii menite sa va ajute in acest demers.

Suntem alaturi de dumneavoastra oferindu-va momente de refugiu pentru revigorarea si pastrarea starii fizice de sanatate, relaxarea mintii obosite si stresate si recuperarea acelui timp pentru propria persoana pentru a va regasi echilibrul si armonia interioara", spune Alina Goia.

Tratamentul Spring Vitality Massage dureaza 75 minute, iar in aceasta perioada beneficiezi de un discount 25% de la 235 lei, la 175 lei pentru fiecare sedinta.

#SPA oameni de afaceri, #businessman SPA, #terapii relaxare , #Tratamente