Cele mai apreciate branduri de tigari electronice in topul mondial

Luni, 14 Ianuarie 2013, ora 14:12
27954 citiri
Cele mai apreciate branduri de tigari electronice in topul mondial

Tigara electronica este un dispozitiv operat electronic, alimentat de o baterie si care imita experienta fumatului conventional, dar fara a produce fum, monoxid de carbon si toate toxinele continute de tutun.

In loc sa inhalati fum, tigara electronica produce vapori inofensivi care au continutul necesar de nicotina, aroma dorita, dar nu aduc niciun prejudiciu utilizatorilor. Cele mai populare modele de tigari electronice sunt descrise mai jos in top 10 branduri in lume.

V2-cigs poate oferi cartuse personalizate, adaptate cerintelor fiecarui client. Fie ca este vorba despre gust, design sau intensitatea vaporilor, totul este customizabil, de la aroma pana la culoarea carcasei. Cartusele inlocuibile asigura etanseitatea dispozitivului si previn masurile de curatire sau producerea scurgerilor.

Tigarile electronice EverSmoke sunt cele mai avansate de pe piata, ceea ce inseamna ca au baterii care dureaza mult timp, cartuse foarte eficiente si in general sunt create sa reziste. Toate aceste performate va pot face sa credeti ca este vorba despte un produs costisitor. Pozitia ocupata de EverSmoke in top se datoreaza tocmai raportului calitate- pret.

Marca de tigari electronice Blu este celebra in toata lumea. Ele folosesc tehnologie patentata pentru a oferi functionalitate, performanta si design unic. De asemenea, acest sortiment se vinde impreuna cu propriile arome care ofera o experienta incomparabila cu alte tigari de pe piata.

South Beach Smoke este una dintre cele mai noi si la moda marci de tigari electronice. Ei ofera un raport calitate pret imbatabil si o varietate foarte mare de arome. De asemenea, dispozitivul este extrem de simplu de folosit. Acesta arata, ofera acelasi gust si este la fel de usor ca o tigara adevarata. In felul acesta aproape ca nu va schimbati obiceiul renuntand la tutun, exceptia fiind ca nu mai inhalati gudron si toxine.

Tigarile electronice White Cloud functioneaza in mod similar altor sortimente, dar aspectul asupra caruia s-au concentrat producatorii este simularea la maximum a experientei fumatului de tutun. Astfel, tehnologia folosita produce vapori densi de culoare alba, ce arata identic fumului de tigara. In plus beneficiati de o calitate ridicata pentru doar o fractiune din pretului tigarilor traditionale.

Tigarile electronice Joyetech sunt cele mai recunoscute la nivel mondial. Principala caracteristica a brandului este Inovatia reprezentate prin produsele revolutionare Joyetech se foloseste de tehnologia actuala pentru a transforma vapatul intr-o placere zilnica. Joyetech vine in ajutorul celor care vor sa renunte la fumat si prin Kituri dotate cu toate accesoriile pentru fumatul electronic.

Tigara produsa de Green Smoke are scopul de a proteja mediul inconjurator prin consum redus al bateriei si uzarea lenta a partilor de schimb. Dispozitivul arata exact ca o tigara obisnuita, avand si un led care se aprinde la inhalare, pentru a imita cat mai fidel arderea unei tigari clasice.

Smoke Frii este o tigara excelenta si impecabil construita. Utilizatorii considera chiar ca va fi noul lider de piata in domeniu. Avantajul kit-urilor Smoke Frii este ca pentru aceeasi calitate sunt considerabil mai economice decat alte branduri.

Cigarti este interpretarea artistica a tigarii electronice, fiind un veritabil produs de design. Ea este creata pentru cei care cauta calitatea, dar nu vor un dispozitiv conventional, ci cat mai personalizat.

Marca de produse pentru e-fumat Apollo produce propriile accesorii si parti de schimb pentru a avea control total asupra functionarii si calitatii desipozitivelor lor.

Desi majoritatea modelelor prezentate sunt destinate pietei americane, cel mai mare consumator de tigari electronice la ora actuala, multe dintre modele sunt disponibile si in Romania, iar celelalte incep si ele sa patrunda in magazinele de specialitate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#tigari electronice, #branduri de tigari electronice , #Tratamente