LightStim LED Bed: solarul de acasa care te mentine intr-o forma de milioane!

Sambata, 01 Aprilie 2017, ora 00:00
2866 citiri
LightStim LED Bed: solarul de acasa care te mentine intr-o forma de milioane!
Foto: Extravaganzi

Iarna este posibil sa te fi lasat cu un ten palid si lipsita de anergie, dar daca vrei sa revii rapid intr-o forma ireprosabila poti foarte simplu sa iti instalezi in casa un aparat profesional de ingrijire a pielii de tip solar.

LightStim LED Bed este un aparat profesional care stie cum sa iti revigoreze corpul prin intermediul luminii degajate de cele 18.240 de becuri LED integrate in gadgetul cu rol terapeutic, remarca Extravaganzi.

Structura patului solar pe care iti poti tonifia organismul si iti poti reface aspectul pielii este de 218,44 cm lungime, 101,6 cm latime si 45,72 cm inaltime, ceea ce il face perfect pentru o camera de relaxare amenajata chiar in casa ta.

De altfel, LightStim LED Bed este primul pat de acest tip care primeste avizul autoritatilor americane de folosire in scopuri terapeutice, lucru care elimina multe griji in privinta folosirii dispozitivului.

Modul de functionare al acestui dispozitiv este bazat pe tehnologia LightStim MultiWave, in care miile de becuri LED emit instantaneu valuri de lumina colorata ce va fi absorbita de corpul tau.

Energia degajata de acestea ajuta la imbunatatirea circulatiei sangelui si elimina inflamatiile, lucru care contribuie din plin la relaxarea corpului tau si redobandirea unui tonus de invidiat.

In privinta pretului, lucrurile nu mai par atat de simple, un dispozitiv LightStim LED Bed costand 65.000 de dolari, dar, in cele din urma, daca ii ai, sanatatea nu se masoara in bani.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#tratamente fotostimulatoare, #dispozitiv LightStim LED Bed, #dispozitiv medical , #Tratamente