Pregatiri de concediu: Incepe cu tenul tau

Sambata, 02 Iunie 2012, ora 00:00
2782 citiri
Pregatiri de concediu: Incepe cu tenul tau

Pregateste-te de vacanta cu tratamente speciale pentru tenul tau. Ele sunt absolut obligatorii inainte de expunerea la soare, spun specialistii, insa nu sunt tocmai neplacute: vorbim de exfoliere fina, masaj si hidratare intensa.

Astfel de tratamente vin in ajutorul pielii tale, care va recepta mult mai usor contactul cu soarele si va prinde un bronz uniform, fiind protejat impotriva arsurilor solare.

Desigur, ele nu inlocuiesc crema cu protectie solara, subliniaza Luciana Stanciu, reprezentant EdenSpa, salon specializat in astfel de tratamente.

Cum decurge un astfel de tratament

"Dupa o analiza minutioasa a pielii fetei, urmeaza o exfoliere cu extract de pomegranat care reda stralucirea tenului si il catifeleaza. Urmeaza hranirea si hidratarea fetei, gatului si a decolteului cu vitaminele esentiale frumusetii: Vitamina A, cu rol in regenerare, si Vitamina C, un redutabil antioxidant cu rol in stimularea sintezei de colagen, dar si rol antiinflamator si de neutralizare a efectelor razelor solare", descrie Luciana Stanciu tratamentul Organic Facial Treatment.

Fara o astfel de exfoliere, aglomerarea celulelor moarte la suprafata pielii face ca tenul expus razelor solare sa se bronzeze neuniform. Pe de alta parte, lipsa hidratarii si hranirii face ca pielea sa fie mult mai vulnerabila la efectele razelor solare. In acest sens, vitamina C are un rol deosebit de important prin efectul sau antioxidant.

Cat de des apelam la tratament?

Acest tratament este recomandat de catre specialisti la un interval de trei-patru saptamani, obligatoriu inaintea vacantei la soare sau ori de cate ori simti ca pielea ta are nevoie de mai multa ingrijire.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#tratament ten soare, #exfoliere ten vacanta, #prevenire arsuri soare , #Tratamente