Spune adio transpiratiei excesive

Marti, 26 Aprilie 2016, ora 16:28
2399 citiri
Spune adio transpiratiei excesive

Transpiratia abundenta sau hiperhidroza este o problema care afecteaza un procent destul de mare din populatie, vizand cu precadere tinerii, inca de la varsta pubertatii, respectiv femeile aflate la debutul menopauzei. Tocmai din acest motiv, specialistii considera ca una dintre principalele cauze ale transpiratiei excesive sunt modificarile hormonale ce au loc in astfel de perioade.

Studiile realizate pana in prezent dezvaluie faptul ca problema poate fi si una de ordin ereditar, dar in aceeasi masura poate fi provocata de stresul cotidian sau de episoadele de anxietate de care sufera cei care se confrunta cu hiperhidroza.

In ciuda faptului ca aceste cauze nu au fost inca foarte punctual confirmate, indiciile sugereaza ca transpiratia abundenta poate fi legata si de altfel de probleme de sanatate, precum este cazul diabetului zaharat sau al disfunctiilor cardiace sau renale.

Hiperhidroza, desi poate afecta suprafata intregului corp, de cele mai multe ori se manifesta cu precadere in zona axilelor, a talpilor, a palmelor si in partea opusa genunchilor. Acest lucru se intampla atunci cand glandele sudoripare din respectivele zone au o activitate mai intensa decat este normal si secreta, implicit, mai multa umezeala.

Transpiratia este un proces normal prin care corpul nostru isi regleaza temperatura, insa in momentul in care este eliminata in exces, poate cauza numeroase neplaceri.

In afara petelor de umezeala care pot deteriora hainele si a mirosurilor neplacute, hiperhidroza poate deveni si unul dintre motivele pentru care numeroase persoane aleg sa se izoleze si sa renunte la viata sociala din cauza rusinii pe care le-o provoaca aceasta situatie.

Ce solutii exista pentru combaterea hiperhidrozei?

Daca pentru transpiratia obisnuita, deodorantele si odorizantele cosmetice sunt de cele mai multe ori suficiente, hiperhidroza nu poate fi tinuta in frau cu ajutorul acestora.

O solutie eficienta impotriva hiperhidrozei s-au dovedit a fi produsele Odaban, care reduc transpiratia in proportie de pana la 90% inca de la primele 3 aplicari si isi mentine efectul de durata chiar si o saptamana.

In plus, antiperspirantul Odaban poate fi utilizat si in paralel cu alte produse parfumate, deoarece acesta este inodor si unicul sau scop este sa protejeze impotriva transpiratiei.

Un avantaj deosebit pe care il prezinta acest produs este faptul ca poate fi folosit aproape pentru orice zona a corpului, de la talpile picioarelor la axile.

Odaban antiperspirant este un produs testat dermatologic si recomandat de catre specialistii in dermatologie si endocrinologie, dar si de catre farmacisti, inca din anul 1971, de cand a aparut prima oara pe piata.

Formula sa a fost constant imbunatatita de atunci, iar efectele sale includ combaterea transpiratiei dintr-o singura aplicare pentru o perioada de aproximativ 7 zile, neutralizarea mirosurilor neplacute, imbutelierea perfecta ce nu permite evaporarea substantelor active, rspectiv degradarea produsului in timp si posibilitatea de a fi folosit pentru perioade indelungate, un singur tub fiind suficient pentru combaterea transpiratiei excesive pentru o perioada de 6 luni.

Un alt plus al acestui produs este faptul ca el nu contine alergeni si ca, datorita mirosului neutru, poate fi utilizat in egala masura atat de catre femei, cat si de catre barbati.

Antiperspirantul, lotiunea pentru maini si pudra pentru pantofi Odaban trebuie folosite conform instructiunilor de pe ambalaj, pentru ca efectele lor sa fie optime si de durata.

In plus, compania le sta la dispozitie clientilor cu informatii referitoare la modul de utilizare si ii consiliaza atunci cand acestia au nevoie de indrumari personalizate pentru utilizarea produselor, atat pe email cat si la telefon.

De ce sa ai incredere in Odaban Antiperspirant?

In afara recomandarilor facute de catre specialisti, Odaban isi respecta clientii si le inapoiaza banii in cazul in care acestia nu sunt multumiti de efectele

antiperspirantului.

Garantia Odaban implica o perioada de gratie de 30 de zile de la achizitionarea produsului, timp in care clientii nesatisfacuti pot inapoia oricand antiperspirantul si isi vor primi banii inapoi.

Si cum acesta nu este singurul produs din gama Odaban, garantia este valabila si pentru lotiunea pentru maini si pentru pudra pentru pantofi Odaban.

La returnarea produselor vei primi inapoi contravaloarea integrala a acestora, in cazul in care ai achizitionat produsele direct de pe site-ul oficial www.odaban.ro insotite de factura fiscala emisa de SC Active Life Care SRL.

Odaban este un produs unic pe piata, a carui eficienta a fost confirmata de milioane de clienti din intreaga lume.

Substantele sale active includ clorura de aluminiu, care inhiba activitatea glandelor sudoripare, dar si ingrediente precum siliconul, menite sa protejeze pielea si sa o hidrateze, astfel incat aceasta sa-si pastreze fermitatea si elasticitatea.

Astfel, desi sansele ca produsul sa se dovedeasca a fi ineficient sunt foarte reduse, compania vrea sa dovedeasca inca o data ca respectul fata de clienti este mai presus de orice, prin acordarea acestei garantii.

Produsele Odaban impotriva transpiratiei abundente sunt disponibile in farmacii sau pe site-ul producatorului.

#Odaban antiperspirant, #Odaban transpiratie excesiva, #Odaban tratament transpiratie , #Tratamente