Ponta a semnat propunerea de numire a lui Silaghi la Ministerul Transporturilor

Luni, 22 Iulie 2013, ora 11:51
1156 citiri
Ponta a semnat propunerea de numire a lui Silaghi la Ministerul Transporturilor
Ovidiu Silaghi, mai aproape de fotoliul ministrului Transporturilor

Premierul Victor Ponta a anuntat ca a semnat propunerea de numire a lui Ovidiu Silaghi in functia de ministru al transporturilor si a precizat ca documentul va fi transmis in cursul zilei de azi presedintelui Traian Basescu.

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, sambata seara, ca presedintele Traian Basescu i-a spus ca il lasa pe premierul Victor Ponta interimar 45 de zile la Ministerul Transporturilor, pentru a finaliza privatizarea CFR Marfa.

Antonescu a relatat, intr-o emisiune la Antena 3, ca el l-a informat pe presedintele Basescu despre mentinerea propunerii ca Ovidiu Silaghi sa fie numit la Ministerul Transporturilor.

Liderul PNL a relatat ca seful statului i-a spus ca il va lasa pe Victor Ponta interimar la Transporturi pentru 45 de zile, ca sa finalizeze privatizarea CFR Marfa. Basescu i-a mai spus lui presedintelui PNL ca, dupa acest interval, va decide ce face in legatura cu propunerea lui Silaghi la Transporturi.

Raspunzand unei intrebari, Antonescu a spus ca a discutat cu Victor Ponta despre ceea ce i-a spus presedintele Basescu, iar premierul nu s-a aratat surprins de decizia sefului statului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ovidiu Silaghi ministru Transporturilor, #Ponta numire Ovidiu Silaghi , #Guvern