Ponta: La rectificarea din septembrie redam drepturile financiare actorilor si categoriilor asimilate

Vineri, 05 Septembrie 2014, ora 09:25
1018 citiri
Ponta: La rectificarea din septembrie redam drepturile financiare actorilor si categoriilor asimilate

Premierul Victor Ponta a anuntat, joi, ca la rectificarea bugetara din luna septembrie Guvernul va adopta o Ordonanta prin care se vor reda drepturilor financiare actorilor si celorlalte categorii asimilate, el aratand ca este vorba de aproximativ o mie de persoane si ca exista resursele necesare.

"La rectificarea din luna septembrie putem sa adoptam si Ordonanta prin care drepturile pe care Traian Basescu si EEmil Bocle-au taiat sunt reluate - deci nu dam ceva noi in plus - exact drepturile pe care le-au avut, cred ca din 2003 sau 2004, acea indemnizatie. Nu e in niciun caz vorba de o avere si e vorba despre o mie si ceva de persoane, mari artisti, mari valori. Putem si avem capacitatea sa punem din nou legea in actiune", a spus Ponta, intr-o emisiune la Antena 3, informeaza Mediafax.

El a aratat ca cei in cauza merita sa le fie redate drepturile financiare.

"Am primit un memoriu, dar nu am vrut sa spun pana nu am fost convins ca am resursa. Vorbim aici de Florin Piersic, de Sebastian Papaiani, de oameni care realmente cred ca pentru fiecare dintre noi reprezinta ceva", a spus Ponta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ponta buget, #drepturi financiare actori, #Ponta actori , #Guvern