Ponta: Noul Guvern va pastra reforma fiscala si pachetul de dezvoltare economica stabilite in USL

Marti, 04 Martie 2014, ora 17:40
1583 citiri
Ponta: Noul Guvern va pastra reforma fiscala si pachetul de dezvoltare economica stabilite in USL

Premierul Victor Ponta a declarat marti in plenul Parlamentului ca noul Guvern va pastra politicile de reforma fiscala si de dezvoltare economica stabilite prin programul USL.

"Practic, reforma fiscala, pachetul de dezvoltare economica si sociala raman pe agenda, asa cum le-am stabilit impreuna si ma bazez pe sprijinul Parlamentului pentru a le putea implementa in continuare", a spus Ponta.

El a aratat ca reducerea contributiilor de asigurari sociale si scutirea de impozit a profitului reinvestit vor fi subiecte prioritare de discutie in dialogul cu institutiile financiare internationale.

"Vreau sa asigur ca toate directiile fundamentale ale programului de guvernare sunt insusite si vor fi respectate. Vreau sa-i asigur pe colegii liberali ca nu se pune in niciun caz problema schimbarii cotei de 16%, ca vom incerca in aceasta noua formula sa avem si vom avea in mod sigur pe primul punct in discutiile din aprilie cu delegatia Comisiei Europene, FMI si Bancii Mondiale, atat scutirea de impozit a profitului reinvestit, cat si reducerea contributiilor de asigurari sociale", a subliniat premierul.

#reforma fiscala, #pachet dezvoltare economica, #noul guvern , #Guvern