Ponta: Organizarea Hidroelectrica, cea mai mare realizare a guvernarii

Sambata, 18 August 2012, ora 16:11
1241 citiri
Ponta: Organizarea Hidroelectrica, cea mai mare realizare a guvernarii

Premierul Victor Ponta a afirmat, sambata, intr-o postare pe blogul personal, ca "oprirea furtului organizat politic de la Hidroelectrica" reprezinta cea mai mare realizare a guvernarii actuale.

"Este prematur sa fac un raport, il voi face inainte de alegerile din noiembrie, cand voi cere si votul oamenilor pentru a continua. (...) Prin decizia dificila de a accepta un administrator special, am realizat urmatoarele: am oprit contractele cu baietii destepti care au produs, doar din 2010 cand au fost prelungite de Videanu, peste un miliard de euro paguba, am oprit politizarea societatii si am pregatit pentru listarea la bursa la valoarea adevarata a acestei companii", noteaza Ponta.

El a precizat ca aceasta realizare ar putea intra intr-un raport intitulat "100 de zile de oprit marile jafuri produse de guvernele PDL".

De asemenea, premierul arata ca in acest raport s-ar putea regasi si "reteaua de crima organizata de la ANAF", afirmand ca in urma schimbarilor de acolo incasarile la buget au crescut cu 1,2 miliarde lei fata de primul trimestru.

"Deci simplu: 1,2 miliarde euro de la Hidroelectrica si 1,2 miliarde lei de la ANAF", a concluzionat premierul.

In plus, Ponta vorbeste despre prejudicii la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, la Ministerul Educatiei si alte institutii.

"Pot sa adaug usor circa 50 milioane euro prejudiciu la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate produse de activitatea ilegala de anul acesta a fostului presedinte Duta sau 50 milioane lei furate de Funeriu la Ministerul Educatiei sub pretextul organizarii clasei pregatitoare sau 200 milioane de euro deja contractati de doamna Udrea si Ministerul Dezvoltarii la faimosul PNDI, ca sa nu mai reamintesc de cei 600 milioane lei pe care MRU i-a dat ca spaga inainte de campania electorala de la locale catre primarii PDL; si putem continua acest raport", adauga Victor Ponta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ponta insolventa Hidroelectrica, #Ponta datorii Hidroelectrica, #Ponta listare Hidroelectrica , #Guvern