Ponta: Nu dam bani in plus in 2013 pentru Parlamentul extins

Marti, 11 Decembrie 2012, ora 16:45
1204 citiri
Ponta: Nu dam bani in plus in 2013 pentru Parlamentul extins

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca nu vor fi dati mai multi bani pentru bugetul Parlamentului anul viitor doar pentru ca sunt mai multi parlamentari.

"Toti parlamentarii nostri trebuie sa stie si va spun de pe acum, pentru domnul Zgonea, domnul Ilie Sarbu, sa anuntati secretarii generali ai celor doua Camere - anul viitor bugetul este identic cu cel din 2012. Nu-l marim pentru ca avem mai multi parlamentari, pentru ca lumea nu ar intelege acest lucru si ar fi absolut incorect", a spus Ponta.

El a indemnat la taierea salariilor si a sumelor forfetare pentru viitorii parlamentari.

"Deci, cu aceiasi bani. Mai taiati salariile, mai taiati suma forfetara, mai taiati alte cheltuieli. Important e ca bani in plus nu sunt pentru Parlament anul viitor doar pentru ca sunt mai multi parlamentari. Si asa faptul ca avem mai multi parlamentari e un lucru rau. Daca dam si mai multi bani, chiar ca oamenii se vor intoarce impotriva Parlamentului", a spus Ponta.

In actuala legislatura au fost 471 de parlamentari, iar urmare a alegerilor de duminica se preconizeaza ca vor fi aproape 590 de senatori si deputati.

#Parlament buget Ponta, #Ponta fonduri Parlament, #alegeri parlamentare 2012 rezultate , #Presedinte PSD