Premierul ii cere lui Constantin sa taie contractele care capuseaza statul

Joi, 04 Iulie 2013, ora 16:40
1179 citiri
Premierul ii cere lui Constantin sa taie contractele care capuseaza statul

Premierul Victor Ponta l-a indemnat, joi, pe ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, sa taie in continuare contractele care capuseaza statul in acest domeniu.

"Domnul ministru, nu va uitati la ce zic oamenii politici, indiferent de cat de inalta e functia lor, care sunt prieteni cu tot felul de smecheri si de afaceristi din agricultura! Faceti ordine in continuare. Inteleg ca tot calcam pe musuroaie. Ne-am uitat la marea societate de cercetare de la Braila, care era toata capusata si toata smecherita din 2009, 2010, 2011. Deci, cand va critica cineva, ganditi-va cine-i sunt prietenii si sponsorii politici si mergeti mai departe, aveti tot sprijinul meu in acest sens; nu ma intereseaza sponsorii altor oameni politici.

Taiati-le toate contractele prin care capusau statul, in agricultura, si folositi noul sistem care, iata, incepe sa aduca beneficii", a spus primul ministru, la inceputul sedintei de Guvern.

Ponta a adaugat ca lucrurile merg bine in domeniul agriculturii, atat datorita precipitatiilor, cat si datorita masurilor luate pentru sustinerea producatorilor.

"Agricultura, anul asta, in sfarsit, merge bine, sigur, si prin voia lui Dumnezeu, ca am avut ploaie destula, dar si prin foarte multe masuri pe care nu le lua nimeni de mult timp: plata in avans a subventiilor, irigatiile", a mai precizat primul ministru.

#Ponta contracte stat, #Constantin contracte capusa stat, #Ponta contracte Agricultura , #Premier