ANAF: Atacul lui Ponta e nefondat

Sambata, 20 August 2011, ora 09:17
1516 citiri
ANAF: Atacul lui Ponta e nefondat

Agentia Nationala de Administrare Fiscala sustine, printr-un comunicat de presa remis NewsIn, ca acuzatiile aduse de liderul PSD Victor Ponta sunt nefondate, iar social-democratul are o problema personala cu ANAF, deoarece face obiectul unei inspectii fiscale. 

"Constatam cu surprindere ca Victor Ponta continua atacul nefondat la adresa institutiei si tinem sa reamintim opiniei publice faptul ca atributia ANAF este de colectare a impozitelor si a taxelor datorate bugetului de stat si nicidecum implicarea in controverse politice sau in organizarea de campanii electorale.

Respingem cu fermitate toate acuzatiile presedintelui PSD, Victor Ponta, de implicare a conducerii ANAF sau a institutiilor subordonate in campania electorala a unor candidati din Baia Mare sau in organizarea alegerilor din judetele Maramures si Neamt", transmite Agentia.

"Totodata, consideram ca aceste acuzatii la adresa ANAF, nesustinute cu dovezi, nu fac altceva decat sa-l decredibilizeze pe Victor Ponta si sa ne intareasca convingerea ca dansul are o problema personala cu institutia ANAF, dat fiind faptul ca in prezent face obiectul unei inspectii fiscale", se mai arata in comunicat.

Presedintele PSD Victor Ponta a reclamat vineri ca PDL foloseste mijloace ilegale si imorale in campania pentru colegiile de deputat din Neamt si Baia Mare.

"La Baia Mare, ieri dna Elena Udrea persoanl s-a deplasat la Baia Mare, nu s-a intalnit cu electoratul, cu electorii, s-a intalnit cu o parte din primari si a promis in numele Guvernului Romaniei ca semneaza proiecte numai in masura in care duminica acesti primari vor obtine pentru candidata PDL voturile respective.

Societatile comerciale care au afisat in vitrina postere electorale ale candidatului USL au primit controalele din partea conducerii centrale a ANAF, controale trimise de la Bucuresti, cerandu-li-se direct sa nu mai afiseze postere cu candidatul USL, ci doar cu cel al PDL, si fiind amenintati ca vor primi amenzi si vor fi inchise afacerile pentru ca indraznesc sa sprijine din acest punct de vedere opozitia.

Candidata PDL de la Baia Mare (Mariana Pop, n.r.) este seful inspectoratului scolar, in mod direct le-a transmis profesorilor, suplinitorilor ca vor fi dati afara de la serviciu, vor fi schimbati din functii daca nu fac campanie electorala si daca nu obtin voturi pentru candidat", a afimat Ponta. 

Este oficial! Aplicațiile de tastatură din China permit interceptarea comunicațiilor
Este oficial! Aplicațiile de tastatură din China permit interceptarea comunicațiilor
Potrivit unei analize publicate de MIT Technology Review, aplicațiile de tastatură utilizate de vorbitorii de limba chineză prezintă vulnerabilități care facilitează interceptarea textelor...
YouTube a găsit o nouă modalitate prin care să afișeze reclame. Când vor apărea
YouTube a găsit o nouă modalitate prin care să afișeze reclame. Când vor apărea
YouTube a introdus recent un nou tip de reclame, numite „Pause Ads”, care se declanșează în momentul în care utilizatorii pun pauză videoclipului pe care îl urmăresc. Noua abordare...
#anaf, #victor ponta, #fisc , #stiri Victor Ponta