Bugetul Romaniei pentru 2013, gata dupa alegeri

Marti, 27 Noiembrie 2012, ora 11:15
1689 citiri
Bugetul Romaniei pentru 2013, gata dupa alegeri

Premierul Romaniei Victor Ponta a declarat, la inceputul sedintei de guvern, ca va prezenta bugetul Romaniei pe 2013 in fata Parlamentului Romaniei, la mijlocul lunii decembrie.

"O sa prezint bugetul pentru 2013 in Parlamentul Romaniei. Nu ma duc cu el la altcineva. Il contruiesc pe baza a ceea ce dumneavoastra (ministrii din cadrul cabinetului Ponta n.r.) transmiteti catre Ministerul de Finante. In jurul datei de 20-21 decembrie, trebuie sa il prezint in Parlament si apoi in ianuarie, sa il discutam cu partenerii nostri externi", a declarat Victor Ponta.

Pe langa propunerea de buget pentru anul 2013, premierul a facut declaratii si despre programele pe fonduri europene. Ponta a precizat ca Guvernul adopta ultimele masuri pentru deblocarea POR Mediu, iar auditul pentru un alt program pe fonduri europene POSDRU s-a incheiat. Romania asteapta rezultatele verificarilor si deblocarea banilor pe acest program.

#Ponta declaratii, #Ponta sedinta guvern, #Ponta buget Romania 2013, #premier declaratii buget Romania , #stiri Victor Ponta