Ponta: Romania, tara supermarket care cumpara doar ce produc altii

Marti, 28 Septembrie 2010, ora 00:29
1732 citiri
Ponta: Romania, tara supermarket care cumpara doar ce produc altii

Presedintele PSD, Victor Ponta, a cerut, luni, membrilor PSD sa explice ca impozitarea diferentiata inseamna "impartirea sarcinii crizei" si a criticat faptul ca in ultimii ani Romania consuma ceea ce produc altii, Ponta spunand ca "suntem o tara supermarket", potrivit Mediafax.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a cerut luni, membrilor PSD care au participat la conferinta judeteana a organizatiei PSD Prahova, care a avut loc la Ploiesti, sa explice romanilor ca impozitarea diferentiata inseamna "impartirea in mod corect a sarcinii crizei".

"Prin impozitarea diferentiata putem sa impartim mai corect sarcina crizei. Cand a fost bine pentru romani, a beneficiat fiecare. Cand e rau, trebuie sa plateasca toata lumea. Nu e un discurs stangist, e un discurs realist", a spus Ponta in fata celor peste 500 de delegati la conferinta judeteana a PSD Prahova.

Liderul PSD a mai afirmat ca in ultimii sase ani Romania a devenit o "tara supermarket" care "doar cumpara ceea ce produc altii".

In discursul sau de la Ploiesti, liderul social-democrat a mai spus ca PSD are solutii pentru criza si sa spera ca aceste solutii sa fie prezentate de miile de delegati care vor participa la Congresul din 16 octombrie.

"M-am saturat sa-mi spuna slugile lui Basescu ca Guvernul Boc e adevarat, e foarte prost, dar noi nu avem solutii", a spus Ponta. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ponta, #criza, #impozitare diferentiata, #supermarket , #stiri Victor Ponta