Seitan spune ca nu-si da demisia de la Ministerul Muncii

Joi, 25 Februarie 2010, ora 12:32
1233 citiri
Seitan spune ca nu-si da demisia de la Ministerul Muncii

Mihai Seitan a declarat joi ca nu isi va da demisia de la conducerea ministerului Muncii si ca a citit doar in ziare ca deputatul PSD Marian Sarbu ar dori acest post si ca aceasta posibilitate nu a fost discutata pana in prezent institutional, informeaza NewsIn.

"Nu stiu, nu am auzit, am citit in ziare. Nu-mi dau demisia, atata pot sa va spun", a afirmat Seitan, fiind intrebat daca isi da demisia intrucat au aparut zvonuri ca Marian Sarbu se va intoare la sefia ministerului Muncii.

Surse politice au precizat miercuri pentru NewsIn ca deputatul PSD Marian Sarbu este hotarat sa plece din partid, insa nu si-a anuntat inca demisia, pentru ca isi negociaza in acest moment reintoarcerea pe functia de ministru al Muncii.

"Marian Sarbu a fost foarte suparat de ceea ce s-a intamplat la congres si de faptul ca nu a fost lasat sa ocupe functia de ministru al Muncii atunci cand i s-a propus de PDL", sustineau sursele citate.

Potrivit acelorasi surse Sarbu isi negociaza plecarea din PSD, urmand ca cel mai probabil sa intre in tabara independentilor din Parlament, in asteptarea remanierii actualului ministru al Muncii, Mihai Seitan.

De altfel, Emil Boc l-ar fi amenintat pe Seitan cu schimbarea din functie in cursul zilei de marti, in sedinta de Guvern, pentru gafele de comunicare legate de distribuirea diferentiata a alocatiilor pentru copii.

Deputatul PSD Marian Sarbu a declarat joi, la un post de televiziune, ca nu a negociat nicio functie in Guvern, recunoscand ca are nemultumiri fata de "linia strategica" a partidului, dar nu fata de Victor Ponta, pe care l-a sustinut la congres si ca va anunta vineri daca ramane in partid.

"As vrea sa fac o precizare in legatura cu o afirmatie care s-a tot facut, cum ca eu as negocia functia de ministru al Muncii si mai stiu eu ce. Toata viata mea politica nu am negociat niciodata nicio functie. Eu nu sunt un negustor politic", a tinut sa precizeze Marian Sarbu.

Intrebat direct daca premierul Emil Boc a repetat oferta ca Sarbu sa fie ministru al Muncii, acesta a spus ca nu a vorbit cu premierul de mai multe luni. "Dumneavoastra credeti ca functiile acestea se impart asa, ca la taraba? Chiar credeti in simplificarile astea puerile, infantile? Eu n-am mai vorbit cu domnul Boc de luni de zile", a mai spus Sarbu.

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
Patronii îngrijoraţi de fluctuaţia angajaţilor sau care îşi pun întrebări despre perioada de timp în care o persoană recrutată va rămâne la noul ei loc de muncă ar putea conta, în...
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12...
#conducere, #demisie, #ministerul, #muncii, #sarbu, #seitan , #stiri Victor Ponta