Victor Ponta: Investitorii in energie, necesari pentru cresterea economica

Marti, 09 Octombrie 2012, ora 11:10
1211 citiri
Victor Ponta: Investitorii in energie, necesari pentru cresterea economica

Premierul Victor Ponta a declarati, marti, in cadrul conferintei Energypedia, ca investitorii privati din domeniul energiei sunt reticenti sa investeasca in Romania din cauza legislatiei rigide, dar Guvernul isi manifesta "disponibilitatea totala de a discuta cu industria".

"E foarte important sa fim parteneri in acest efort. Nu am nicio timiditate in a modifica ceea ce trebuie modificat, daca va ajuta in eforturile pe care le faceti", a declarat Victor Ponta adresandu-se investitorilor in domeniul energiei.

Premierul a spus ca "zona energiei" este una in care Romania poate cu adevarat sa progreseze.

Orice proiect care indeplineste conditiile de competitie si transparenta si care asigura cele mai inalte standarde de mediu va primi sprijinul Guvernului Romaniei, a declarat Victor Ponta.

"Din punctul de vedere al Guvernului exista disponibilitatea totala de a discuta cu industria, cu cei care investiti in energie", a mai spus Victor Ponta.

Grupul CEZ a organizat marti conferinta Energypedia, care a gazduit invitati reprezentativi din cele mai importante sectoare ale pietei energetice, distributie, vanzari, productie de energie conventionala si energie regenerabila.

#Victor Ponta investitori energie, #crestere economica Romania investitii energie, #proiecte energie Romania , #stiri Victor Ponta