Ponta respinge orice intentie de suspendare a lui Basescu

Marti, 23 Iulie 2013, ora 08:43
1220 citiri
Ponta respinge orice intentie de suspendare a lui Basescu

USL nu trebuie sa ia in calcul o noua suspendare a presedintelui Traian Basescu si nici sa se lase provocata de seful statului, deoarece "ceasul merge", iar Romania va avea anul viitor un nou presedinte, considera liderul USL, premierul Victor Ponta.

"Categoric nu. Presedintele Basescu, vazand ca nu il mai baga nimeni in seama, va incerca sa ne provoace, dar nu trebuie sa cadem in capcana. Ceasul merge si, la anul, vom avea un alt presedinte", a spus Ponta la RTV, intrebat daca exista posibilitatea unei noi suspendari a presedintelui, conform declaratiei lui Frunzaverde.

El a aratat ca Romania nu are nevoie de o noua criza chiar daca Basescu isi doreste acest lucru.

Vicepresedintele PNL Sorin Frunzaverde a declarat, pentru Mediafax, ca iesirea publica a sefului statului arata ca acesta a "redevenit arogant", iar acest lucru i-a fost permis de USL, motiv pentru care trebuie incepute demersurile unei nou suspendari din functia a lui Traian Basescu.

"Cred ca USL, evident pe cale parlamentara, chiar si intr-o sesiune speciala, trebuie sa inceapa demersul suspendariii lui Traian Basescu. Motive sunt suficiente, nu se poate coabita cu Traian Basescu si Romania nu-si poate permite sa plateasca in continuare costurile comportamentului lui Traian Basescu", a mai afirmat Frunzaverde, precizand ca discutia in PNL pe acest subiect ar putea avea loc in a doua jumatate a lunii august.

#conflict Ponta Basescu, #suspendare presedinte Romania, #suspendare Basescu USL, #Ponta suspendare Basescu , #USL