Vladimir Putin divorteaza. Ce avere primeste sotia sa, Ludmilla

Luni, 10 Iunie 2013, ora 08:02
6058 citiri
Vladimir Putin divorteaza. Ce avere primeste sotia sa, Ludmilla
Vladimir Putin si sotia sa Ludmila

Considerat unul dintre cei mai puternici lideri de stat, presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a luat zilele trecute o decizie care a surprins opinia publica si a starnit un val de reactii in retelele de socializare. Dupa ce a anuntat ca divorteaza, expertii rusi au inceput sa calculeze cat ar putea incasa sotia lui Putin, Ludmila.

Presedintele rus a castigat, anul trecut, aproximativ 140.000 de euro (5,7 milioane de ruble) potrivit declaratiei sale de avere. In urma anuntului de divort facut de liderul de la Kremlin, din aceasta suma, sotia, Ludmila, ar putea lua jumatate.

Venitul lui Putin este ceva mai mic decat al adjunctului sau, premierul Dmitri Medvedev - care a castigat anul trecut 5,8 milioane de ruble, echivalentul a 141.000 de euro si de doua ori mai putin decat purtatorul sau de cuvant Dmitri Peskov. Vladimir Putin a declarat, impreuna cu sotia sa, 11,1 milioane de ruble, echivalentul a 273.000 de euro.

Potrivit declaratiei de venit pe anul trecut, Putin detine la Sankt-Petersburg un apartament cu suprafata de 77 metri patrati, un teren 1.500 metri patrati in regiunea Moscovei si un garaj de 18 metri patrati. In plus, Putin locuieste intr-un apartament de 153,7 metri patrati. De asemenea, Putin este proprietarul a trei autoturisme de fabricatie autohtona, doua masini GAZ si una modelul NIVA, dar si o remorca marca Skif.

Conform declaratiei de venit, sotia sefului statului nu poseda, practic, nimic, scrie publicatia Segodnia. Dupa divort, insa, Ludmila poate primi jumatate din apartamentul situat in Sankt Petersburg, adia 38,5 metri patrati, jumatate din terenul din apropierea Moscovei (750 metri patrati) si jumatate din garaj (9 metri patrati). Apartamentul aflat acum in folosinta familiei prezidentiale nu este proprietatea acesteia.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Proiectele de tip parteneriat public-privat reprezinta viitorul si de aceea am participat la IMF/WB Constituency Meeting 2024, pentru a discuta cu expertii si a vedea cum pot fi create noi...
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
#divort Vladimir Putin, #Ludmila Putin, #avere Putin , #Avere