Putin: Rusia este mai bine pregatita sa faca fata crizei economice decat in 2008

Joi, 06 Octombrie 2011, ora 17:05
1128 citiri
Putin: Rusia este mai bine pregatita sa faca fata crizei economice decat in 2008

Rusia este in prezent mai bine pregatita sa faca fata unei crize economice decat in urma cu trei ani, a declarat joi premierul rus Vladimir Putin, intr-o interventie, la Moscova, in cadrul Forumului Investitorilor "Chemarea Rusiei", relateaza RIA Novosti.

"Incertitudinea cu privire la perspectivele economiei mondiale si nervozitatea investitorilor persista, in continuare, potrivit Mediafax.

Toate acestea se rasfrang asupra Rusiei, iar situatia pietelor noastre bursiere o ilustreaza", a apreciat seful Guvernului.

"Dar pot sa spun pe sleau ca Rusia este mai bine pregatita sa faca fata diferitelor scenarii economice decat era in 2008", a subliniat el.

In opinia lui Putin, Rusia are "capacitati de rezistenta" suficiente pentru a contracara fenomenele negative din economia mondiala. Autoritatile ruse au intentia sa continue o politica macroeconomica bazata pe simtul responsabilitatii, a precizat acesta.

"Disciplina bugetara stricta, ameliorarea eficientei cheltuielilor si limitarea plafonului datoriei publice raman intre prioritatile noastre", a mai subliniat Putin.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#criza economica rusia, # putin criza economica, # rusia face fata crizei , #stiri Vladimir Putin