Vodafone: 7 milioane de euro pentru rebranduirea magazinelor

Joi, 26 Iulie 2012, ora 12:01
1785 citiri
Vodafone: 7 milioane de euro pentru rebranduirea magazinelor

Vodafone Romania a investit 7 milioane de euro in rebranduirea celor aproximativ 100 de magazine proprii. Cel mai mare magazin a fost deschis in urma unei investitii de 500.000 de euro.

Cel mai mare magazin al operatorului, Vodafone Experience Store, a fost inaugurat joi in cadrul AFI Palace Cotroceni.

"Suntem la capatul unui proces de rebrandig al tuturor magazinelor noastre, pe care l-am vrut sa-l incheiem cu deschiderea celui mai mare magazin al retelei, a carui suprafata depaseste 500 metri patrati. Totalul investitiei in procesul de rebranding s-a ridicat la 7 milioane de euro, din care jumatate de milion in locatia din AFI Cotroceni", a spus Ghyka.

El a adaugat ca deschiderea Vodafone Experience Store este un test si, daca va fi un succes, ar putea fi replicat si in alte orase ale tarii.

"Totusi, in acest moment nu avem in plan deschiderea unui alt magazin cu aceste dimensiuni in tara", a mai spus Ghyka.

Vodafone Experience Store este situat la etajul 1 al AFI Cotroceni, in proximitatea patinoarului.

In acest nou magazin, clientii vor putea explora si testa lumea Internetului mobil la viteze de pana la 43,2 Mbps, cu ajutorul celor mai performante smartphone-uri si tablete, impreuna cu produsele si serviciile din portofoliul Vodafone.

Veniturile Vodafone au scazut in T2, pe seama dificultatilor din sudul Europei.

Vodafone Romania este divizie a Vodafone Group (Marea Britanie), unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#invesitii magazine Vodafone, #rebrand magazin Vodafone, #Vodafone Experience Store lansare , #Investitii