Vodafone Romania a incheiat parteneriate cu magazinele online eMAG, PCfun si Cel.ro

Joi, 15 Aprilie 2010, ora 12:56
1975 citiri
Vodafone Romania a incheiat parteneriate cu magazinele online eMAG, PCfun si Cel.ro

Vodafone Romania a anuntat joi ca a semnat o serie de parteneriate cu principalele magazine online din tara, respectiv eMAG, PCfun si Cel.ro, prin care clientii acestora vor putea cumpara online abonamente de date mobile Vodafone,odata cu achizitia oricarui laptop sau netbook din oferta magazinelor, uinformeaza NewsIn.

In curand, si magazinul online PCGarage se va alatura programului.

Dupa ce efectueaza tranzactia online, utilizatorii primesc prin curier contractul de abonament, care trebuie semnat si returnat, moment in care se face activarea abonamentului de date Vodafone.

Vodafone Romania a anuntat la inceputul lunii aprilie extinderea retelei HSPA+, care ofera viteze de Internet mobil de pana la 21,6 Mbps pentru download si de pana la 5,7 Mbps pentru upload, intr-un numar de 15 noi localitati, in plus fata de Bucuresti.

Compania a lansat serviciile HSPA+ in Romania in septembrie 2009, disponibile initial in cele mai importante centre de business, zone rezidentiale, precum si mai multe spatii exterioare din Bucuresti.

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.663.000 clienti, la 31 decembrie 2009.

In prezent, Vodafone are divizii in 31 de tari pe cinci continente si aproximativ 40 de retele partenere in intreaga lume, iar la sfarsitul anului trecut aproximativ 333 milioane de clienti.

#viteze intenet, # retea, # parteneriat, # magazine online, # vodafone, # hspa , #stiri Vodafone Romania