Vodafone Romania face echipa cu Gheorghe Hagi

Luni, 18 Septembrie 2006, ora 16:01
1165 citiri

Vodafone Romania lanseaza campania "Hagi isi face echipa pentru UEFA Champions League". Castigatorii noii promotii a companiei de telefonie mobila vor putea urmari un meci din UEFA Champions League de pe stadion, impreuna cu Gheorghe Hagi.Incepand de astazi, toti clientii Vodafone Romania, existenti sau noi, pot participa la concursul "Hagi isi face echipa pentru UEFA Champions League", trimitand un SMS la 4244 (HAGI).

Cei 10 castigatori, selectati prin tragere la sorti, vor putea urmari pe stadion, impreuna cu Hagi, un meci din UEFA Champions League. Toate costurile deplasarii vor fi suportate de Vodafone Romania. Campania "Hagi isi face echipa pentru UEFA Champions League" se va derula pana la data de 15 noiembrie 2006.

In plus, clientii Vodafone live! vor putea descarca pe telefonul mobil imagini si videoclipuri exclusive cu Hagi executand goluri spectaculoase, in meciurile cupelor mondiale.

Campania este rezultatul parteneriatului dintre Vodafone Romania si Gheorghe Hagi, pentru promovarea activitatilor de sponsorizare a fotbalului, desfasurate de companie.

"Fotbalul aduce pasiune si apropiere intre oameni, iar Hagi este unul dintre cei mai indragiti jucatori romani de fotbal ai tuturor timpurilor. Vodafone Romania este onorata de asocierea cu Gheorghe Hagi in campaniile de comunicare a sponsorizarilor din fotbal. Acest parteneriat confirma promisiunea noastra de a fi cat mai aproape de fanii fotbalului din Romania, printr-o serie de sponsorizari, cum este sponsorizarea globala a UEFA Champions League sau sustinerea echipei nationale de fotbal a Romaniei. Clientii nostri vor beneficia pe deplin de aceste sponsorizari, atat prin continut unic pe telefonul mobil, cat si prin promotii speciale, cum este cea pe care o lansam astazi", a spus Liliana Solomon, Chief Executive Officer Vodafone Romania.

"Sunt foarte mandru sa fiu alaturi de Vodafone Romania in aceasta campanie. Vodafone este un sustinator important al fotbalului, pretutindeni, iar fotbalul este sportul rege, in cele mai multe parti ale lumii. Mi-a facut o mare placere sa particip la aceasta campanie si cred ca este cu adevarat atractiva pentru fanii fotbalului din Romania", a spus Gheorghe Hagi.

Vodafone Group este unul dintre Partenerii Oficiali si Retea Mobila Oficiala a UEFA Champions League, incepand din acest sezon. Prin acest parteneriat, Vodafone ofera clientilor sai videoclipuri si alerte de gol din toate meciurile UEFA Champions League, prin serviciul Vodafone live! 3G. De asemenea, incepand din 1 septembrie 2006, Vodafone Romania este partener oficial al Federatiei Romane de Fotbal si sponsor oficial al Echipei Nationale de Fotbal. Intre 2006 - 2008, in perioada calificarilor pentru Euro 2008 si a desfasurarii Euro 2008, Vodafone Romania ofera clientilor sai posibilitatea de a urmari in direct pe telefonul mobil toate meciurile pe care echipa nationala le va juca in tara, precum si videoclipuri, imagini si alerte din aceste meciuri.

Bloombiz