Vodafone Romania modernizeaza echipamentele 3G din Capitala

Marti, 26 Februarie 2008, ora 11:15
1189 citiri
Vodafone Romania modernizeaza echipamentele 3G din Capitala

Vodafone Romania a anuntat ca va efectua, intre 26 februarie si 3 martie, lucrari de modernizare la unele dintre echipamentele radio 3G din Bucuresti."Lucrarile de modernizare reprezinta o etapa importanta in dezvoltarea retelei 3G broadband a Vodafone Romania si in trecerea catre o retea bazata in totalitate pe protocol IP", se arata in comunicatul companiei.


Vodafone Romania precizeza ca traficul de voce nu va fi afectat, insa serviciile de video telefonie vor fi partial intrerupte iar unii dintre utilizatorii serviciilor de date 3G broadband ar putea resimti scaderea vitezei pentru transferul de date mobile, in unele zone ale Capitalei.


Lucrarile de modernizare vor dura aproximativ sase ore intre 26 si 29 februarie si in zilele de 2 si 3 martie si vor incepe la ora 7:00.


In perioada 26 februarie si 27 februarie lucrarile vor fi efectuate in zona Eroilor, Cotroceni, iar pe 28 februarie serviciile de date 3G broadband vor fi afectate in mai multe cartiere din vestul si sud-vestul Capitalei, precum Crangasi, partial Militari, Margeanului, Salaj, Mall Berceni, Resita.


In 29 februarie, lucrarile vor continua in cartierele Mihai Bravu, Dristor, Popa Nan.


Pe 2 martie lucrarile se vor muta in zone din centrul Capitalei, precum Piata Victoriei, Camera de Comert, Maria Rosetti, Hotel Howard Johnson, iar pe 3 martie lucrari de modernizare de la echipamentele radio 3G din in zona Romexpo si Baneasa Nord vor incheia acest proces.


La 31 decembrie 2007, Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 8.807.859 de clienti. Vodafone este cel mai mare grup international de comunicatii mobile, cu divizii in 25 de tari de pe 5 continente si cu 252,3 de milioane de clienti, la care se adauga 40 de retele partenere.