Vodafone a lansat abonamentele RED, cu minute nelimitate in orice retea

Vineri, 12 Aprilie 2013, ora 14:58
3539 citiri
Vodafone a lansat abonamentele RED, cu minute nelimitate in orice retea

Vodafone Romania a lansat noile abonamente RED, prin intermediul carora utilizatorii pot vorbi si trimite SMS-uri nelimitat, in orice retea nationala.

Vodafone a lansat trei pachete RED, fiecare dintre ele incluzand optiunea de a cumpara un smartphone de top, pentru un euro:

RED 29 include minute si SMS-urile nelimitate in orice retea nationala, apeluri nelimitate catre orice retea europeana fixa, 500 MB trafic de date, spatiu de stocare Cloud de 15 GB si acces gratuit la Vodafone Protect, pentru 29 Euro/luna. In plus, clientii care opteaza pentru RED 29 pot achizitiona un Samsung Galaxy Fame sau un Huawei Ascend G510, pentru un euro;

RED 45 ofera utilizatorilor minute si SMS-uri nelimitate in toate retelele nationale, apeluri nelimitate in retelele fixe europene, 2GB de trafic de date, 25 GB de stocare Cloud, 100 de minute in retelele europene mobile si utilizare gratuita a Vodafone Protect si a Asigurarii Mobile, totul pentru 45 Euro/luna. Clientii care activeaza RED 45 pot opta pentru un Samsung Galaxy SIII mini sau un HTC One SV.;

RED 65 aduce apeluri si mesaje nelimitate in orice retea nationala, apeluri nelimitate catre orice retea europeana fixa, 250 de minute internationale in retelele europene mobile, 4 GB trafic de date, 50 GB spatiu de stocare Cloud si utilizare gratuita a Vodafone Protect si a Asigurarii Mobile, pentru 65 Euro/luna. Clientii ce incheie un contract RED 65 pot achizitiona un Samsung Galaxy SIII la un euro, sau noul Sony Xperia Z, la 69 Euro.

Toate abonamentele includ trafic de Internet mobil la viteze de pana la 43,2 Mbps.

Oferta pentru companii

Abonamentele RED sunt disponibile pentru clientii companii, la preturi cuprinse intre 25 la 85 de Euro (fara TVA): Business Red Acces (25 euro), Business Red Confort (35 euro), Business RED (50 euro) si Business Red Plus (85 euro).

Abonamentele Vodafone RED pentru clientii business includ acelasi pachet extins de beneficii: minute nelimitate catre numerele din orice retea nationala si catre orice retea fixa din Europa si SMS-uri nelimitate catre orice retea nationala; trafic de date mobile de pana la 4 GB, precum si optiunea de a achizitiona un smartphone nou in fiecare an, dar si de a beneficia de un pret mai mic al abonamentului, in cazul in care clientul nu doreste achizitionarea unui terminal la preturi subventionate.

Special pentru nevoile extinse de comunicare, abonamentul Business Red Plus include servicii de roaming, anume 400 de minute/SMS-uri si 2GB trafic de date, in 45 de tari. Celelalte pachete au pre-activata optiunea 'Roaming pe zi'. O alta noutate este existenta serviciilor de asistenta clienti 7 zile din 7, 24 de ore din 24, pentru fiecare utilizator, disponibila pentru Business RED si Business Red Plus. Aceleasi pachete ofera gratuit Asigurarea Smartphone-ului, precum si accesul la optiunea Multi-device (Combo).

#Vodafone Business Red, #abonament Red Vodafone, #minute nelimitate Vodafone Red , #stiri Vodafone Romania