Internet de la Vodafone pentru min 9 euro si max 19 euro/luna

Luni, 24 August 2009, ora 14:43
2228 citiri
Internet de la Vodafone pentru min 9 euro si max 19 euro/luna

Vodafone Romania a lansat, luni, un serviciu care permite conectarea simultana la Internet a unui numar de pana la cinci utilizatori, pretul unui abonament variind intre 9 si 19 euro/luna (fara TVA), in functie de viteza de transfer si trafic, a anuntat operatorul de telefonie mobila.

 

Odata cu activarea serviciului Vodafone Mobile Broadband Hotspot, in jurul dispozitivului se creeaza o zona de acces wireless (fara fir) la care se poate conecta orice terminal mobil, incluzand laptop-uri, PDA-uri, smartphone-uri, ce incorporeaza tehnologia Wi-Fi.

"Vodafone Mobile Broadband Hotspot completeaza portofoliul de solutii de conectare mobila al Vodafone Romania, oferind clientilor nostri (...) accesarea Internetului la viteze de pana la 7,2Mbps", a declarat directorul general al Vodafone Romania, Liliana Solomon, intr-un comunicat remis MEDIAFAX.

Noul dispozitiv de conectare portabil este echipat cu GPS (serviciu de localizare prin satelit) si baterie proprie pentru autonomie, precum si slot pentru micro-card de memorie (Micro SD Card), cu o capacitate de pana la 16 GB, permitand accesul la fisierele stocate tuturor utilizatorilor conectati.

Promotional, noul dispozitiv de conectare este furnizat gratuit pentru abonamentul Unlimited Mobile Internet de 19 euro/luna (fara TVA), cu 7,2Mbps viteza de descarcare pentru primii opt GB trafic de date, incheiat pe o perioada de doi ani.

In cazul abonamentelor de 9 si 11 euro/luna (fara TVA), pretul dispozitivului se ridica la 119 euro, respectiv 59 euro pentru primii doi/patru GB trafic de date.

Serviciile de date mobile 3G broadband ale Vodafone Romania sunt disponibile in peste 500 de localitati, reprezentand aproximativ 50% din populatia tarii.

Parte a grupului britanic de telecomunicatii mobile Vodafone, subsidiara din Romania avea 9,532 milioane de clienti la 30 iunie. La nivel international, Vodafone are aproximativ 315 milioane de clienti.

 


Vezi curs valutar BNR la zi pentru euro, dolar si alte valute



Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#abonament, #euro, #internet, #vodafone , #stiri Vodafone