Oferte de criza: "Rabla" pentru monitoare

Vineri, 03 Aprilie 2009, ora 10:12
2145 citiri
Oferte de criza: "Rabla" pentru monitoare

Lantul de retail tehnologic Flanco a anuntat joi demararea programului "Rabla" la monitoarele LCD iar companiile de telefonie mobila ofera bonusuri si gratuitati.

Astfel, pana pe 19 aprilie, clientii pot achizitiona monitoare LCD marca LG, cu diagonala de 19 inch sau 22 inch, cu o reducere de 100 lei, daca predau un alt monitor sau televizor vechi de orice marca, functional sau nu, scrie Evenimentul Zilei.

Si operatorii de telefonie mobila vin cu oferte atractive pentru clienti.

Astfel, clientii care comanda pe Internet cartele pre-pay de la Orange le primesc gratuit la domiciliu, iar la activare au automat 10 minute si 10 mesaje scrise in retea.

Mai mult, pentru fiecare euro reincarcat, clientii primesc si un extra bonus de 10 minute si 10 mesaje scrise in retea.

Totodata, la prima reincarcare din fiecare luna, clientii serviciului mai primesc un bonus egal cu jumatate din valoarea reincarcata, pentru sume cuprinse intre 4 si 25 de euro.

Si Vodafone a anuntat joi ca utilizatorii Vodafone Campus si ai Ofertei Vodafone pentru Tineri, pot trimite pana la 10 mesaje gratuite pe zi, in retea, direct de pe computer, prin www.youthSMS.ro.

La alegere, utilizatorii ofertelor de tineret pot trimite sms-uri si catre alte retele nationale, cu 2 eurocenti pe mesaj.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#oferte, # criza, # telefonie mobila, # internet, # monitoare, # clienti , #stiri Vodafone