Premiera europeana in Romania: lansarea telefonul modu

Marti, 26 Ianuarie 2010, ora 15:03
1577 citiri
Premiera europeana in Romania: lansarea telefonul modu

Compania TDT Distribution va lansa in februarie pe piata romaneasca, in premiera europeana, un telefon creat de Dov Moran, creditat ca inventator al memoriei de stocare a datelor cu conexiune USB.

Telefonul, denumit modu, va fi lansat in parteneriat cu Vodafone, iar reprezentantii TDT Distribution, companie care va coordona vanzarile noului aparat, spun ca acesta este acreditat de Guiness Book ca cel mai usor telefon din lume.

Telefonul are memorie interna de 2GB, music player si poate fi inserat in mai multe gadgeturi. Produsul va putea fi cumparat atat la liber, cat si cu abonament. Aparatul a fost prezentat marti intr-o conferinta de presa la Bucuresti, iar reprezentantii TDT nu au precizat la ce pret va fi vandut.

"Aceasta este prima lansare pe piata europeana, iar din Romania vom coordona activitatile legate de modu pe sase piete, respectiv Polonia, Bulgaria, Ungaria, Grecia, Serbia si Croatia.

Aceste piete sunt in dezvoltare si pe un trend ascendent in ceea ce priveste serviciile telecom si apetitul utilizatorilor pentru gadgeturi", a declarat intr-o conferinta de presa Alin Cirstea, directorul general executiv al TDT.

Dov Moran, prezent la conferinta, a declarat ca lansarea europeana va avea loc in Romania pentru ca aceasta este o piata cu potential, adecvata noului produs.

Telefonul este deja prezent in state precum Israel, Brazilia, Peru.

#inventator, #stick, #usb , #stiri Vodafone