Vodafone "copiaza" Orange si scade tariful la roaming

Joi, 16 Iunie 2011, ora 11:02
1334 citiri
Vodafone "copiaza" Orange si scade tariful la roaming

Dupa ce operatorul de telefonie mobila Orange a redus tarifele la roaming si Vodafone Romania va reduce din 17 iunie, cu 10,3%, respectiv cu 26,7%, tarifele standard pentru convorbirile in roaming, care vor fi taxate cu 0,35 euro/minut pentru apeluri efectuate si cu 0,11 euro/minut pentru cele primite, a anuntat operatorul de telefonie mobila, transmite Mediafax.

In prezent, tarifele standard practicate de operator sunt de 0,39 euro/minut pentru apeluri efectuate si de 0,15 euro/minut pentru cele primite.

Tarifele mentionate nu includ TVA.

"Clientii Vodafone Romania vor beneficia de noile tarife pentru apelurile efectuate si pentru apelurile primite in statele membre ale Uniunii Europene si in tarile din Spatiul Economic European (EEA) - Islanda, Liechtenstein si Norvegia, precum si in Elvetia, incepand din 17 iunie", se arata intr-un comunicat al Vodafone Romania.

Pentru apelurile in roaming cu o durata mai mare, clientii Vodafone Romania au la dispozitie optiunea Vodafone Passport, prin care acestia pot vorbi la tarifele standard nationale, la care se adauga o taxa de conectare pentru fiecare apel. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#vodafone tarif roaming, #orange tarif roaming, #tarife roaming , #stiri Vodafone