Vodafone reduce tarifele in roaming cu pana la 20%

Miercuri, 02 Iunie 2010, ora 14:35
1649 citiri
Vodafone reduce tarifele in roaming cu pana la 20%

Vodafone Romania va reduce, din 11 iunie, cu procentaje cuprinse intre 10% si 20%, tarifele pentru apelurile efectuate si pentru apelurile primite in roaming in statele Uniunii Europene, Islanda, Liechtenstein, Norvegia si Elvetia, conform normelor Comisiei Europene, conform Mediafax.

"Astfel, atat abonatii Vodafone, cat si utilizatorii Cartelei Vodafone vor fi tarifati in roaming, prin serviciul Vodafone World, cu 0,39 euro/minut pentru un apel efectuat catre orice destinatie din statele membre ale Uniunii Europene, Islanda, Liechtenstein, Norvegia si Elvetia, fata de 0,43 euro/minut in prezent, si cu 0,15 euro/minut pentru un apel primit pe teritoriul Uniunii Europene si al celorlalte patru state, fata de 0,19 euro/minut, tariful existent", se arata intr-un comunicat al operatorului remis MEDIAFAX.

Tarifele mentionate sunt fara TVA.

De asemenea, Vodafone Romania extinde reteaua de operatori preferati, disponibili in toate regiunile lumii.

Astfel, tarifele operatorului vor mai reduse pentru serviciile de roaming si in zonele din afara Uniunii Europene, prin 56 de operatori preferasi Vodafone din tot atatea tari.

"De exemplu, un client Vodafone Romania care calatoreste in Egipt va plati 0,5 euro/minut pentru un apel local efectuat utilizand reteaua Vodafone Egipt, fata de 0,75 euro/minut prin alti operatori, beneficiind astfel de o reducere a costurilor de 33%", se spune in comunicat.

Până când ar putea rămâne tarifele RCA plafonate. Trei milioane de vehicule din România nu au asigurare obligatorie
Până când ar putea rămâne tarifele RCA plafonate. Trei milioane de vehicule din România nu au asigurare obligatorie
Ministerul Finanţelor a propus prelungirea plafonării tarifelor RCA până la 30 iunie 2024, în contextul în care există încă probleme nerezolvate în piaţa asigurărilor auto, care se...
#roaming, #tarife, #vodafone , #stiri Vodafone