Vodafone: Telecomunicatiile nu sunt atat de afectate de criza

Miercuri, 04 Noiembrie 2009, ora 16:21
1808 citiri
Vodafone: Telecomunicatiile nu sunt atat de afectate de criza

Directorul Sales Business Market al Vodafone Romania, Adrian Georgescu, a declarat, miercuri, ca telecomunicatiile nu sunt un domeniu atat de afectat de situatia economica din aceste zile, informeaza NewsIn.

"Suntem in momentul de fata numarul 1 la nivel global ca si companie de telecomunicatii. Vorbim de peste 300 de milioane de clienti si de operatiuni in peste 45 de tari. Deci, ceea ce resimtim noi, ca si operatiune Vodafone Romania, face parte dintr-un cadru mai larg, din ceea ce se intampla la nivel de Vodafone Group. Am putea spune ca telecomunicatiile nu sunt un domeniu afectat sau atat de afectat de situatia economica din zilelea acestea", a declarat Adrian Georgescu.

Oficialul companiei de telecomunicatii a mai spus ca Romania face parte, in cadrul grupului Vodafone, din categoria pietelor emergente, in care impactul crizei economice nu s-a aflat la acelasi nivel cu cel al pietelor vest-europene.

"Vorbim de pietele vest-europene, stabile, unde si Vodafone Group, ca si celelalte mari companii multinationale, a avut un impact negativ din punct de vedere al situatiei economice. Vorbim de pietele emergente, in continuare Romania este considerata piata emergenta, unde poate impactul nu a fost la acealasi nivel", a mai spus Georgescu, potrivit The Money Channel.

 

#vodafone, # telecomunicatii, # piete emergente, # romania, # criza , #stiri Vodafone