Bancile rusesti invadeaza Europa

Joi, 21 Iulie 2011, ora 12:44
1329 citiri
Bancile rusesti invadeaza Europa

Marile banci rusesti intra pe piata europeana, Sberbank fiid prima care paseste pe acest teren, dupa ce a semnat un memorandum cu Volksbank International. Astfel, cea mai mare banca din Rusia, detinuta de stat, va cumpara unitatile din Europa de Est a grupului Volksbank, fara cele din Romania.

German Gref, CEO Sberbank declara ca scopul acestei intrari este de a obtine 5-7% profit din operatiuni internationale, scrie Capital.

Potrivit sefului bancii Volksbank International este utilizat ca platforma pentru dezvoltarea Sberbank la nivel intenational si o "sansa buna pentru a dezvolta afaceri transfrontaliere".

Afacerea nu depinde de operatiunile cu titluri de valoare sinici nu are mari clienti corporativi, potrivit reprezentantului care sustine ca poate fi numita "banca pentru afaceri medii si mici".

Cine e persoana care ia cea mai mare pensie din România: 100.000 de lei pe lună
Cine e persoana care ia cea mai mare pensie din România: 100.000 de lei pe lună
Cea mai mare pensie din România a depăşit valoarea brută de 100.000 de lei lunar, odată cu majorarea din luna ianuarie. După impozitare, valoarea netă a pensiei trece de 19.000 de euro lunar...
#banci, # banci rusesti, # afaceri, # rusia europa , #stiri Volksbank