Asociatia asiguratorilor: Polo este "Best in Class"

Vineri, 15 Mai 2009, ora 10:15
1856 citiri
Asociatia asiguratorilor: Polo este "Best in Class"

Cu un pretul de baza ce a fost mentinut la nivelul versiunii anterioare, dar si costuri de intretinere rezonabile, noul Polo a inregistrat aproximativ 13.000 de comenzi in Germania. Noul Polo a obtinut rezultate bune si la clasificarea cu privire la asigurarea full-casco realizata de Asociatia generala a asiguratorilor germani.

La aproape toate variantele de motorizare, noul Polo beneficiaza de o pozitie mult mai buna in raport cu modelele similare. In urma unei comparatii directe cu concurenta, se constata ca asigurarea casco pentru modelul mic produs de Volkswagen este mai avantajoasa cu pana la 5 clase. Astfel, pentru asigurarea full-casco, este inclus in clasa mica 13.

O rigiditate mai buna a  caroseriei si sistemele inteligente la nivelul barelor de protectie permit o reducere suplimentara a costurilor pentru lucrarile de reparatii. In plus, componentele scumpe, de exemplu sistemul de climatizare si racire, precum si instalatia de evacuare a gazelor de ardere au fost montate astfel incat sa nu fie afectate in urma unui accident clasic in mediul urban.

Pentru clasificarea initiala cu privire la asigurarea full-casco, in Germania autovehiculele sunt supuse unui impact standardizat la o viteza de 15-16 km/h. Un criteriu suplimentar este reprezentat de usurinta de efectuare a lucrarilor de reparatii oferita de autovehicul. In mod suplimentar, un rol important revine comportamentului individual al conducatorului auto, datelor cu privire la statistica accidentelor, precum si comportamentul in caz de impact al modelului respectiv.

"In Romania, noul model Polo se poate precomanda incepand cu luna iunie urmand sa fie disponibil la toti distribuitorii Volkswagen din tara de la inceputul lunii septembrie." mentioneaza Daiana Stoicescu, PR pentru marca Volkswagen, citata de Bloombiz.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

TikTok se pregătește să lanseze o funcționalitate revoluționară. Există și un risc major pentru cei care o vor folosi
TikTok se pregătește să lanseze o funcționalitate revoluționară. Există și un risc major pentru cei care o vor folosi
TikTok se pregătește să lanseze o funcționalitate revoluționară care le va permite creatorilor să distribuie conținut video narat cu orice voce doresc, prin intermediul unei noi tehnologii...
Prețul piperat al unei chirii într-un apartament ”de lux” cu terasa năpădită de buruieni. Ofertă ”à la Cluj”
Prețul piperat al unei chirii într-un apartament ”de lux” cu terasa năpădită de buruieni. Ofertă ”à la Cluj”
Un apartament din Cluj, scos la închiriat în categoria ”lux”, este promovat de proprietari în ciuda unor aspecte ce denotă neglijență crasă. O agenție a postat un anunț cu un...
#casco, #comenzi, #germania, #volkswagen , #stiri Volkswagen